Yerel sitemde yayınladığım içeriklerden ve backlink çalışmalarımdan dolayı sitem Sandbox'a düşmüştü. Yaklaşık 4-5 ay çalışmamın karşılığında Sandbox'tan çıkmış bukunuyorum. Tabi bu birazda maliyet gerektirdi.
yerel site ==> ...(il ismi) haber, ...(il ismi) haberleri v.b kelimelerde yoktu. Artık index'te kendime belli bir yer edindim. Artık anahtar kelimelerde daha üst sıralara çıkmak kaldı.
Bu Tür Sorunları Olan varsa domain ve anahtar kelimeleri Özel'den yazsın... Sitelerinizi incelemek isterim...
Kendi Sitemi Sandbox'tan çıkarttım
7
●816
- 16-04-2016, 13:05:00hocam merhaba, sitem henüz 7 günlük 1.5K hit sosyal medya üzerinden gelmekte idi. site içeriğini bot ile girmiş arkadaşım ortalama 7 günde 6000'e yakın içerik eklenmiş ve şuanda site google üzerinde banlı gözükmektedir. Bu durumdan kurtarmak için nasıl bir yol izlemeliyiz. Site içeriğine gelince eğitim videoları mevcuttur fakat adsense duruyor herhangi bir sorun olmadı hatta 3 günde 16 TL kadar getirisi oldu. Fikir verirseniz PM olarak site adresini göndereyim. Ayrıca isteyen arkadaşlar olursa PM olarak incelemesi için site adresini gönderebilirim.
- 21-04-2016, 23:23:24pm gönderdim hocam inceleme yapabilirmisiniznewsweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle