• 23-03-2016, 16:13:38
    #10
    Ellessarluin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni site açacağım elimde 150 makale herbiri 300 kelimelik 1 ay içinde nasıl yayabilirim bunları 2.ay hergün 1 tane girebilirim ayrıyetten
    yazılar özgunse birdende girebilirsin. hiç bi sıkıntı olmaz
  • 23-03-2016, 16:41:18
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer makaleler kaliteli ise hepsini birden gir!.. doğru şekilde iç seo çalışması ve link inşası yaparsan sıralamada sonradan yükselmek için kasmak yerine kafadan giriş yaparsın.

    Hiçbir ywrde Google'ın günde yada şu kadar günde içerik girin diye bir uyarısı yok. İstediği faydalı içerik!..
    seo çalışması ve link inşası yapamayacağım malesef fazla anlamıyorum ama 2 3 aydan sonra ücretsiz backlink veren sitelerden alsam olur mu
  • 23-03-2016, 19:47:10
    #12
    Ellessarluin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    seo çalışması ve link inşası yapamayacağım malesef fazla anlamıyorum ama 2 3 aydan sonra ücretsiz backlink veren sitelerden alsam olur mu
    Bakma ıvız vızır konular bolca varsa da forumda sitesini imleme yapma derdinde olmadan, ya da imlese bile gerçekten güzel ve etkili seo ipuçları paylaşan pek çok kişi var. Onların paylaşımlarını incele. Göreceksin ıvızr zıvır 100 tane link alacağına konunla alakalı 1-2 iyi siteden alacağın link çok daha etki ve fayda sağladığı ifade ediliyor ki bende aynı fikirdeyim.

    Çoğu arkadaşın düştüğü bir hata : site için seo; site kurulduktan 1-2 ay sonra yapılmaz! Aksine daha site kurmadan, domain seçimi, hosting seçimi, tema seçimi vs gibi pek çok seo adımı vardır.. İşin özü seo site kurulmadan başlar kurarken doğru planlanmış bir kategori yapılandırılması, url yapısı vs bunlarda birer seo çalışmasıdır.

    Tavsiyem; Üşenme forumdaki konuları tek tek incele! Gerçekten güzel ve faydalı paylaşımlar da bulacaksın. haa belki 10-20 konuda bir bulursun ama var!

    Bol şans, başarılar.
  • 23-03-2016, 21:41:50
    #13
    Hocam özür dileyerek söylüyorum. Bu tip sorularla dolu forum! Size zahmet yeni konu açmadan önce r10 içinde arama yapınız. Gerçekten önemli konuları; farklı çözümler arayan kişilerin soruları "bu tip sorulardan" dolayı gözümüzden kaçıyor.