Değerli r10 kullanıcıları benim bir tane dizi izleme sitem var ben siteyi bir arkadaştan satın aldım siteye düzenli olarak günlük en az 1-2k hit geliyordu fakat ben sunucuyu değiştirdim kendi sunucuma taşıdım siteyi. Siteyi kendi sunucuma taşıdıktan sonra günlük hiti 1k civarı gidiyordu fakat diğer günlerden sonra sitenin hiti büyük oranda azalma oldu günlük hiti 150-200'e kadar düştü ve bir dizinin hit kelimesinde ilk sayfada iken yarın ki gün baktığımda sitem sıralamada bile olmadığını gördüm. Bu neden kaynaklanabilir arkadaşlar. R10 üyelerinden tüm yardımlarını bekliyorum.
Benimle detaylı iletişim kurmak isteyenler lütfen PM atsın.
Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum.
Sitem Sıralamalarda Çıkmıyor
4
●389
- 09-01-2016, 01:22:46
- 09-01-2016, 09:39:11Merhaba,turhanzn67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi aldığınızda hiti 1 - 2k demiştiniz nekadar süredir o hitteydi site. 1 2 ay gibi bir süredir sabit hitimi vardır yoksa 1 hafta o hite yükseldi siz öylemi aldınız. Sunucu değiştirdiniz paylaşımlı bir hosting mi, url yapısından oynadınız mı, tasarımda değişiklikler yaptınız mı, herhangi bir backlink girişiminiz oldumu.
Saygılar. - 09-01-2016, 10:24:37Belki sebebi bu da olabilir : https://www.r10.net/google-optimizasy...ile-olsun.html
- 09-01-2016, 16:10:38Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Merhabalar ,turhanzn67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiti hangi kelimelerden alıyordu mesela şuan da hiti aldığı kelimeler nerde siz siteyi satın aldığınızda o kelimeler nerede idi.
Mesela benim de bir sitem vardı 20k hit alıyordum , dmca bir içeriğimi google arama sonuçlarından kaldırınca hitim 2.5 - 3 k ya geriledi. Çünkü tüm hiti ordan alıyordum.
Bir sürü etken var mesela bazen de bazı siteler bir iki günlüğüne coşarlar ve ya bir haftalığına böyle inanılmaz bir hit alırlar sanki doping yapılmışcasına sonra normale dönerler tabi. - 10-01-2016, 01:43:39Arkadaşlar İlgileriniz İçin Sizlere Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Yanlız Durum Hala Devam Ediyor Çözüm Netleştirimedim Lütfen Bilen Arkadaşlar Duyarlı Olsun Uzmanların Cevabını Bekliyorum Herkese İyi Forumlar Dilerim.