Bloggerdan nasıl faydaanabilirim
6
●407
- 08-01-2016, 23:01:49Merhaba arkadaşlar ben siteme blogger hesapları açıp paylaştığım içeriğin bir kısmını orada paylaşıp devamı için tıklayın gibi birşey ekleyip siteme yönlendirmek istiyorum bunun siteme faydası olur mu veya nasıl yapmam gerekir. en iyi verimi almak için.
- 08-01-2016, 23:05:44Vakit kaybı derim...
Neden diyecek olursanız bloggerin sıralamada üste çıkması için belli bir otoriteye sahip olması gerek
e ona uğraşacağınıza sitenize uğraşsanız daha iyi olmazmı.
ancak ona bir kaç çalışma yapıp paravan blog olarak ana siteyi beslemesi için linkleme için kullanabilirsiniz - 09-01-2016, 16:13:38Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Gereksizdir , onunla uğraşacağınıza tanıtım alın daha mantıklı ve daha çok etki sağlar.akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogger açmışsınız yeni ve sadece ana sitenize link çıkıyorsunuz ne kadar mantıklı olur sizce, ya da şöyle söyleyeyim yeni açtığınız bir blogger ne kadar otoriter ki Google'nin gözünde sizin sitenize etki yaratsın.
Böyle uğraşmaktansa sitenizin sektörüne uygun sağlam siteleri analiz edin ve tanıtım yazısı alın bunu da düzenli bir şekilde yapınca zaten asıl etkiyi o zaman göreceksiniz. - 07-04-2016, 14:02:15Paravan kasacağınıza asıl sitenize vakit ayırın.
İçeriklerinize daha çok özen gösterin.
Eski kalitesiz içeriklerinizi güncelleyin.
Sayfalarınızın okunma oranlarını, sitede kalma sürelerini takip edin.
Sosyal medya'ya yoğunlaşın. İyi bir sosyal medya hesap yönetimi ile kalıcı hitler alabilirsiniz.
Backlink tabiki önemli ama yapacağınız bu çalışmalar emin olun size doğal backlinkler sağlayacakır. Ve o backlinklerden de hit alacaksınız. - 07-04-2016, 16:48:39Amaç paravan olmasın hitlendirip daha sonra link çıkışı sağlayın hatta direk link vermeyin bc.vc tarzı sitelerden para kazanarak sitenize yönlendirin oradan gelen parayla da tanıtım almış olursunuz.
Yapma etme diyenlerin çoğu blogspotta blog açıp title descp ayarlarını girmeden içerik ekleyenlerdir 
Sağlam bir gmail açın gplus ayarlarını güzelce ayarlayın isim p.resmi gerçekçi olsun daha sonra blogspotta girdiğiniz içerikleri gplusta paylaş diyerek eklemeye başlayın. (rakip blogspot kullanan site varsa xml çekip içeriğini silip 1-2 cümlelik yazıp yapıp başlığı içerikte geçirin ve bold yapıp 1 2 hafta devam edin.) Daha sonra r10da gplus paylaşım +1 çalışması yapan arkadaşlara 10 15liralık çalışma yaptırın. Hitlenmeye başladığında içeriklerin sonuna kısalttığınız linki ekleyip güncelleyin.
1-2 haftalık bloglar;

hepsinde adsense mevcut toplam hitte max 350-500arası günlük 1-2 lira bırakıyor buda her ay bedavadan gelen 1-2 tantım yazısı parası
edit: Bu yazdıklarım günde max 10 dakikanızı alır daha çok etkisi olsun hitte gelsin diyorsan fb ve glplusta ilgili sayfaları bulup hit çekebilirsin.
Yapma etme diyenlerin çoğu blogspotta blog açıp title descp ayarlarını girmeden içerik ekleyenlerdir 

