Sitem Google'da İndex Almıyor..
7
●404
- 05-11-2015, 07:10:29Merhaba. Bu konuyla alakalı bir çok başlık açılmış olabilir. İnceledim forumu ve Google'da da biraz araştırma yaptım. Google'a manuel olarak site linklerini ekleyince index alıyor. Bunda sıkıntı yok. Google Webmasters Tools'a da siteyi ekleyip sitemap'ı tanıttım. Ve elbette ki Robots.txt dosyam da bulunuyor. 4-5 gün önce eklediğim içerikler maalesef halen index almadı. Bunun nedeni ne olabilir. Bir fikri olan rica edersem paylaşabilirler mi? Teşekkür ederim.
- 05-11-2015, 10:23:35Siteniz yeni ise veya yapısı yeni değiştirildiyse bu gibi durumlar yaşanabiliyor. Yeni sitemde bir süre google gibi getir aracını kullandıktan bir süre sonra bu sorun kendiliğinden çözüldü.
Ayrıca sosyal medya ağlarını iyi kullanmanız sitenizin yararına olacaktır. Özellikle site adına açılmış sayfalar var ise bu sayfalarda yeni eklemiş olduğunuz içeriği paylaşın.
Bir diğer husus ise özgünlük meselesi. Özgün yazıların çok daha çabuk indexlendiğini görüyorum. Eğer konularınızda başka siteden alınma içerikler var ise kaynak belirtmek google'in sevdiği durumlar. Tabi tamamen kopyala-yapıştırdan bahsetmiyorum burada.
İndexlenme konusunda site açılış hızının önemide büyük. Sitenizin ortalama 5 saniyenin altında açılması yararlı olacaktır.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. - 05-11-2015, 19:15:01Arkadaşlar ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim. Sitedeki içeriklerin tamamı özgündür. Bir tane kopya içerik yoktur. Ama sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaya başlayayım. Belki sorun oradandır. Tekrardan teşekkür ederim.
- 06-11-2015, 08:06:30sitenin adını googlea siteadı.com olarak girsen bile hiçbirşey çıkmıyor musessizcocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-11-2015, 08:35:35acele etme her şey yavaş yavaş, Siteyi bir bebek gibi düşünün öyle büyütün önce yemek yemeği öğretin ( içerik girin) fazla yedirmeyin kusar. Siteyede fazla içerik girmeden yavaş yavaş yedirin sonra emekler yürür koşar atlar zıplar. İyi bir evlat yetiştirirseniz siz yaşlandığınızda gelir size bakar.
- 07-11-2015, 07:44:55Çıkıyor. Her halde zamanla düzelecek.boss1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir yaklaşım. Teşekkür ederim.
Güzel bir yaklaşım. Teşekkür ederim.