Sonsuzsiyah adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Film Sitesi İlgisi Sorun
25
●1.137
- 13-10-2015, 16:38:20Link aldığın siteler 4 gün içerisinde indexlenmemişse hemen anchor textlerini değiştirtmeni tavsiye ederim. Hatta en kaliteli olanı kalsın diğerlerini iptal ettirin.
Ayrıca 50-60K hite ulaşıpta backlink almayan siteler yer almaktadır film sektöründe. Senin ki şuna benzemiş. Durmuş durmuş bokunu çıkarmışsın resmen
- 13-10-2015, 16:48:38Üyeliği durdurulduhocam site index olarak 3.500 index görünmekte. 300+ konuyu geçmiştir. Bir an önce hitlenmesini tabi ki beklemiyorum. Ancak bunca zaman sonra da sabit bir 90 hit konulara göre tuhafıma gitti.bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attıgım adımları bilgi sahibi olabilecek kişilere sorarak yapıyorum hesapta. Herkes farklı yöntemler söylese de birtanesi dogrudur diyorsun ve yöneliyorsunfuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-10-2015, 17:35:27Üyeliği durdurulduPm Gönderiyorum.bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-10-2015, 02:34:10Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Sitenin gelecek vizyon filmleri üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. Arkadaşların da dediği gibi çok yüksek rekabetli kelimeler yerine yüksek hitli veya yüksek hit potansiyeline sahip gelecek vizyon filmlerle çalışmak dağa sağlıklı.
Gelecek vizyon 3 filmle çalışmalarımız 1 ay içerisinde tamamlanacak.
Gelecek vizyon olduğu için filmler vizyona girdiği zaman ki dönem yaklaşık 3 ile 4 ay sonraki dönem, çok daha hareketli geçecektir.
Her işte olduğu gibi anahtar kelime sabır
Bu sektörde ilk çıkan siteler "ilk" oldukları için hiç bir çalışma yapmadan kaymağını yediler. Şuan ciddi sayıda site olduğu için "istikrarlı ve sabırlı" olan kazanıyor.
Elimizden geldiğince güzel sonuçlar alacağız. Şu filmler bi çıksın bakalım. - 14-10-2015, 02:50:10Hocam merhabalar,
Film sektöründen daha zor bir sektördeyim bende hocam. Yaklaşık 3 aylık bi sitem var hiç bir konu içerisinde özgün değil. Fakat hiti şuan 1.500 civarında.
Tek yaptığım işlem tasarımın tüm divlerini vs değiştirdim isimlerini ve domain'in yaşı biraz var. 11 Yıllık bir domain. Bence her sektör için geçerli bi durum bu. Sıfır domainler ile başlamak yerine. Eski yıllanmış bir domain ile başlamak her zaman daha iyi gibi gözüküyor.
Sizin konunuza gelecek olursak bence link çalışması zararlı değil. Mantıklı bir şekilde yapılır ve devamı gelirse. Yani sadece 5 link alıp 1 haftada bunları yapmak yerine haftada 1-2 link alıp sürekli aynı kelime yerine farklı kelimelere çalışmak daha mantıklı geliyor bana.
. Tanıtım yazısı çalışması yaptırın site adınıza. Biraz site index alsın. Ardından sosyal medya da sayfalara reklam verebilirsiniz.