• 19-03-2008, 10:23:39
    #10
    Üyeliği durduruldu
    iyi de altta senin sitene ait extreme var o neiş?
  • 19-03-2008, 12:09:20
    #11
    https://www.r10.net.mactrees.com
    http://www.youtube.com.mactrees.com
    http://uieauieaiueauieauieaiea.mactrees.com
    Bu şekilde nasıl denersen dene siten açılıyor. Panelinden bu şekilde ayarlanmıştır. Bir yerden de link verilmiştir. Google indexlemiştir.
  • 19-03-2008, 12:24:09
    #12
    güzel bi reklam tebrik etmek lazım : )
  • 19-03-2008, 15:59:08
    #13
    Bu arada sorunu çözdüm .htacces ile tüm 404 ' leri anasayfaya yönlendiriyodum.Birisida sanırım googleye öyle link vermiş.


    Alıntı
    güzel bi reklam tebrik etmek lazım : )

    Ne reklamı?
    Sence reklam yapmak istersem .sitem yerini site adresini yazmazmıyım?Hatta google aramasınıda sonradan mesaja ekledim...
  • 20-03-2008, 00:01:24
    #14
    Üyeliği durduruldu
    kardeş bu ne yaw
    hangisi senin
  • 20-03-2008, 14:05:52
    #15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Neden böyle bir reklam yapsın ki onu anlamadım ?
    Arkadaş,başına gelen ilginç bir şeyi paylaşmış. Neden direk kötü manalar çıkartmaya çalışıyorsunuz ?