• 07-05-2015, 16:35:57
    #1
    Sitemi http://pixelgroove.com/serp/sandbox_checker/ adresinden sorgulattığımda

    dizi10.com is possibly penalized or sandboxed by google! uyarısı alıyorum ancak dizi10.com yazınca sitem çıkıyor

    Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler ...
  • 07-05-2015, 23:54:27
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Sitenizde herhangi bir sandbox & filtre yok. İçiniz rahat olsun.
  • 08-05-2015, 02:09:03
    #3
    WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitenizde herhangi bir sandbox & filtre yok. İçiniz rahat olsun.
    Merhaba öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederi ama bende bakıyorum herhangi birşey göremedim fakat kendi isminde birden kaybolması çok canımı sıkdı
  • 16-06-2015, 16:34:24
    #4
    ForHeaven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitemi http://pixelgroove.com/serp/sandbox_checker/ adresinden sorgulattığımda

    dizi10.com is possibly penalized or sandboxed by google! uyarısı alıyorum ancak dizi10.com yazınca sitem çıkıyor

    Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler ...
    Siteniz cezali gözüküyor. dizi10.com yazinca cikmasi normal ama sandbox da bir site.
  • 16-06-2015, 19:03:19
    #5
    Tufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siteniz cezali gözüküyor. dizi10.com yazinca cikmasi normal ama sandbox da bir site.
    Nasıl anladınız ?