• 20-03-2015, 01:25:13
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Uzunca bir süre açtığım ve hiiiç ilgilenmediğim bir bloglardan birinin admin paneline bir uğrayayım dedim...Uğramışken de yorumları temizleyeyim dedim...Aşağıdaki yorumla karşılaşmamla dumur oldum...

    Görünüşe bakılırsa https://www.dropbox.com/s/rnxci3dndx...demek.jpg?dl=0 google bu blogta yorum yaparak link kasmış....

    Botla yapmıştır kesin... Bunu yapanın mantığını çözebilen gelsin...
    Tarih 2013... Ne kadar ihmal ettiğimi siz düşünün siteyi...
  • 20-03-2015, 01:27:53
    #2
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    Spam programını yeni öğrenmeye çalışan bir çinlidir o, ne yapar eder o sizi bulur.
  • 20-03-2015, 01:31:26
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Hagiwhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Spam programını yeni öğrenmeye çalışan bir çinlidir o, ne yapar eder o sizi bulur.
    Gece gece tebessüm ettim iyi geceler : )
  • 20-03-2015, 01:37:46
    #4
    Üyeliği durduruldu
    aynen google googlede yükselmek için spam link kasıyor... saat geç olmuş hocam en iyisi uyuyun
  • 20-03-2015, 01:39:58
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Google google kelimesinde 2 sıraya düşmüş 1 sıraya çıkmaya çalışıyo töbe töbe

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:39:58 -->-> Daha önceki mesaj 01:39:10 --

    not: bu çinliler ne komik adamlar ya
  • 20-03-2015, 01:42:00
    #6
    fazla linkten googleyi spama düşürmeeye calısıyoda olabilirler
  • 20-03-2015, 01:45:06
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Güncelleme uyumlu seo paketi satacaktır, koyacağı backlink çeşitiyle alakalı programının denemesini yapıyodur