• 16-03-2015, 02:02:53
    #19
    Üyeliği durduruldu
    Herşey içerikten ibaret değildir.

    Arama motoru optimizasyonu dediğiniz olay, işin %70lik kısmına tekabül ediyor.

    İçerik geliştirmesi, bağlantı alması, kelime analizlere, adworsu doğru kullanması, tema seçimi, rakip analiz, algoritma okuması vb yüzlerce şey sayabiliriz.

    Herkesin farklı bir bakış açısı olabilir.
  • 16-03-2015, 02:23:31
    #20
    Çok İyide Oldu Çok Güzel İyi Oldu.
    Şu Seo Ne Garip 1 Olaydır. Tşk.
  • 16-03-2015, 09:53:41
    #21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    İşte budur, hadi yarı yarıya ortak olalım.

    İçiniz rahat olsun işin %90'ı bende, forum referansımdır.
    Evet, ne yapıyoruz?
    .
  • 16-03-2015, 10:10:06
    #22
    O yüzde 10 var ya
    Güzel yazi olmuş bazi taraflari biraz daha arastirmak gerek

    dışarıda bi yerlerdeyim >tapatalk
  • 16-03-2015, 10:12:39
    #23
    son 2 seneden dediğiniz gibi siteler oluşturuyorum 10 siteden 8i geliyor buda bana yetiyor siteye bir facebook paylaş kodu atıyorum bazı konular 100 kere paylaşılmış oluyor sayaca bakıyorum %20-25 facebook hiti var
  • 16-03-2015, 12:07:57
    #24
    Yanlış yöntemler ile yapılan seo girişimleri ve düşen, filtrelenen siteler... Son zamanlarda bunun yüzünden seoya olan güven sorgulanmaya başlandı. R10da bu tarz konuları çok görmeye başladım. Sadece şunu söyleyeyim, seo yaptığım 2 farklı sektördeki 3-4 site sayesinde yıllardır sadece arama motorlarından gelen sitelerden ciddi gelir elde ettim. Bu zaman zarfında bir sitem sandboxa girdi 1 senede zor çıkardım. O zamanlar yaptığım yanlışlardan ders çıkararak çok üst sıralara getirdim, para kazandım.
    Yani kısacası düzgün yönergeler ve kopya içeriksiz yapılan bir seo ile ciddi gelirler elde edilebiliyor.
  • 16-03-2015, 12:56:35
    #25
    Üyeliği durduruldu
    İlginiz için çok teşekkür ediyorum, yorumlarınız benim için çok değerli. Ayrıca hemfikir olduğumuz bu kadar arkadaşın çıkmasına da memnun oldum.
  • 16-03-2015, 13:08:52
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Kısa bir yazı ama SEO sadece backlink almak değildir. SEO'yu bana göre yanlış tanımlıyorsunuz makalenizde.
  • 16-03-2015, 16:09:51
    #27
    Konu sahibine aynen katılıyorum.

    Bir site açtım, temel seo düzenlemeleri hariç başka hiçbir şey yapmadım. Siteyi 2014 yılının Kasım ayında açmıştım. Şuan 2-2.5K hit almaktayım. %90'ı Google'dan geliyor.

    Ne link değişimi ne tanıtım yazısı ne de SEO eklentileri kullanıyorum. Sitenin hızının düşmemesine gayret ettim o kadar. Facebook ve twitter sayfaları açtım, özgün makaleler paylaşıyorum, aynı anda facebook ve twitter'dan da paylaşılıyor. Ancak bunların hit getirisi sadece %5.

    Peki nasıl bu kadar hit aldım? Cevap: Fırsatı kullandım. Piyasaya bir ürün çıktı. Bu ürün hakkında hiç Türkçe site yoktu, yabancı sitelerde çok az idi. Sitesini açtım, rekabet az olduğundan sadece özgün yazı girmem yetti. Sizde böyle yapabilirsiniz.

    Peki sitede hit ve sıralama dalgalanmaları oluyor mu? Bunun en iyi cevabını Google Analytics veriyor: http://i.imgur.com/nHQFVUY.jpg (Günlük sabit 2K hit alıyorum).