• 10-03-2015, 01:39:18
    #10
    Anasayfanıza "domain.com" şeklinde backlink alarak güçlendirebilirsiniz. Alt sayfalarınız için 5-6 tane siteharitası hazırlayın.

    Alıntı
    sitemap.xml
    sitemap.xml.gz
    sitemap.html
    sitemap.txt
    urllist.txt
    daily olarak ziyaretlerini sağlayın. bot trafiği artacaktır.
  • 10-03-2015, 02:26:11
    #11
    cemalcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba r10 halkı. Ben dahil bir çok kişi bu konuyu merak ettiğine eminim. Lütfen sitede arama yapıp bulun v.s gibi şeyler soylemeyin 1 seneki önceki taktik şu anda işlemiyor. Ben kendimden örnek veriyim.

    Sitemin ana sayfası bir çok kelimede sıralamaya girmiştir. Ama sonuçta bir portal ve devamlı olarak içerik giriliyor. Günde 10-15 gibi asıl sorun burda başlıyor benim sitemin üste çıkması gereken sayfaları alt linkler. Bunlara tek tek çalışma yapmak gerçekten zor bir iş. Çünkü ekledikten 15 20 gün sonra bu konulara bir daha giriş bile olmuyor. Nasıl bir çalışma yürütebilirim. Tecrubeli ve seo işinden anlıyan arkadaşlar fikirlerini sunarlarsa sevinirim.
    Domain otoriteni (domain authority) ve sayfa otoriteni (page authority) güçlendir.

    Böylece girdiğin her içerik sıralamalara belirli bir konumdan başlasın.
  • 10-03-2015, 02:37:19
    #12
    mcatakcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Domain otoriteni (domain authority) ve sayfa otoriteni (page authority) güçlendir.

    Böylece girdiğin her içerik sıralamalara belirli bir konumdan başlasın.
    Bunu nasıl sağlayabilirim. Bu puanlama sistemlerini nelere göre verilmekte?
  • 10-03-2015, 04:31:49
    #13
    Sürekli içerik girilen bir sitede altsayfaları ancak site içi linkleme ile yükseltebilirsin. Yeni içerik ekledin diyelim, eski konularına da şurada şundan bahsetmiştik diyerekten link vererek kullanıcıları yönlendirip o sayfada vakit geçirmelerini sağlayabilirsin. Aksi halde tek tek sayfalara backlink al vs olmaz o iş.
  • 10-03-2015, 12:58:18
    #14
    cemalcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunu nasıl sağlayabilirim. Bu puanlama sistemlerini nelere göre verilmekte?
    Bilo hocanın paylaştığı şu konuyu bir incele istersen:
    https://www.r10.net/google-optimizasy...l-anlatim.html