Sitem Sıralamadan Kayboldu ?
5
●658
- 02-11-2014, 01:26:38Üyeliği durdurulduMerhaba Arkadaşlar Aylardır Uğraştıgım Site 3 Gün Önce 4. Sıraya Gelmişti Lakin Şimdi Baktım Ana Domain Piyasada Yok Alt Sayfası 2. Sayfa 3. Sırada Yer Alıyor Sizce Neden Olabilir Anlık Birşeymi Yoksa Başına Ne İş Gelmiş Olabilir?
- 03-11-2014, 22:05:49Hocam aynı durumu bende yaşamaktayım.. 1.sırada olan tüm sitelerim 2.-2. sayfaya düşmüş bi durumda ve üstelik anasayfalar kaybolmuş içinde ki yazı başlıkları ve taglar çıkmış durumda, bende anlam vermedim.. Bekliyorum, şayet bir fikir edinirseniz beni de aydınlatın
- 03-11-2014, 23:32:02ankara hacamat (48%)selamiyildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anchor text yoğunluğu var ana sayfaya hedef kelimenizle hiç link almayın bundan sonra farklı şekilde linklendirme şekilleri kullanın (website, buraya tıklayın, ziyaret edin, detaylı bilgi için web site adresi) gibi gibi uzar gider bu liste ana sayfaya sadece bu şekilde link alın.
yani yükselmek istediğiniz kelimede dofollow link vermeyin, dofollow olarak verdiğiniz linkler hedef kelimenizle alakası olmasın