• 28-09-2014, 14:26:30
    #10
    Daha geçen yandex'e giren birinin google diye aratıp google'a girdiğini gördüm.Bu bile bir sebeptir
  • 28-09-2014, 14:49:54
    #11
    türkiye'de bir film izleme sitesinin %65 hitinin yandex ve bingden geliyor olması gerçekten çok ilginç. Doğruysa ilginç yani.
  • 28-09-2014, 15:22:31
    #12
    Hitinizin büyük çoğunluğu diğer arama motorlarından geliyor ve backlink çalışması yaptırmış yada yaptırıyorsanız mutlaka spam yapıyorsunuz demektir. Diğer arama motorları halen Google un eski algoritmaları ile sürünmeye devam ediyorlar. Keyword stuffing spam vs hikaye. Baktın ki Google da spama girdin yada hedef kelimen de çıkamıyorsun eski usül ile çalışma yap en azından diğer arama motorlarından gelen olur.
  • 28-09-2014, 15:31:04
    #13
    Ben babamdan biliyorum, kendisinin laptobuna yandex bulaşmış, yandexin ekranında önce google'ı arıyor, google'a giriyor ve google'dan arayacağını arıyor.

    Artık insanların aklında bir marka olmuş diyebiliriz, tekelleşmiş. Özellikle ne cevap vereceğini merak ettiğimden, baba yandex de bir arama motoru neden google'a giriyorsun yandex ile diye, "bu yandex'in logosu bir garip oğlum" dedi. Olay optimize bir arama motoru kullanmak değil de GOOGLE kullanmaya dönmüş yani. Kolay kolay da sökülmez bence.
  • 28-09-2014, 20:43:13
    #14
    Bakın bakalım ayda kaç milyon kişi yandexe google yazarak arma gerçkleştirmiş

    http://wordstat.yandex.com.tr (Google yazıp aratın)

    http://i.imgur.com/dN6R83q.png

  • 29-09-2014, 10:06:35
    #15
    yandex e google yazıp giren insalar tanıyorum...

    edit:
    Demiştim, benden önce demişler
  • 29-09-2014, 18:26:39
    #16
    Rambo_FT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha geçen yandex'e giren birinin google diye aratıp google'a girdiğini gördüm.Bu bile bir sebeptir
    Evet bende aynı şeyi yaparken kendimi gördüm geçen

    Şunu kabul edelim. Google işini iyi yapıyor. Bu çizgide devam ederse bizim patron hep google olacak.