• 03-09-2014, 11:35:56
    #1
    Özgün makale yazamıyor musunuz? Kolay yolla SEO için özgün makale nasıl elde edilir? İşte cevabı...


    Sektörünüzle ilgili domainleri araştırın. Who is kayıtlarında ne zaman düşecekleri ile ilgili bilgileri elde edin. Domain süresi bitime yakın olan domainleri belirleyin.

    Veya yeni düşmüş olan domainlerin Google Cache sayfasını açınız. Yazıları bilgisayar kopyalayın. Belli bir süre sonra domain tamamen düşer veya broker firma alacaktır. Bir süre sonra Google algoritmadan bu yazıları siliyor. Sayfaları da siliyor. Sildikten sonra bilgisayarınızda var olan yazıları yayınlayınız.

    Kolay yolla SEO makaleleri yazmak bu şekilde de oluyor. Tabii önceden yayında olan makalelerin özgünlük kontrolunu yapınız.

    Türkiye'de domain kayıt süreleri genel olarak 1 yıl yapılıyor. Büyük proje ve umutlarla başlanan siteler 1 yıl içerisinde kapanıyor.

    Bu istatistikleri göz önüne almakta fayda vardır.
  • 03-09-2014, 11:39:56
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Biraz zaman harcayarak projenize layık makale yazsanız daha güzel değil mi? Cache konusunda Googlenin kısa zamanda o makaleleri kaldıracağını da sanmıyorum.
  • 03-09-2014, 11:40:22
    #3
    Mantıklı düşünmüşsün.Bende uzun zamandır düşen domainlerdeki içerikleri toplucak bir program düşünüyorum.
    • digitaLartist
    • fguclu
    digitaLartist ve fguclu bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 03-09-2014, 11:45:04
    #4
    mantıklı
  • 03-09-2014, 11:47:36
    #5
    IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biraz zaman harcayarak projenize layık makale yazsanız daha güzel değil mi? Cache konusunda Googlenin kısa zamanda o makaleleri kaldıracağını da sanmıyorum.
    Hocam biz SEO 'nun iyisini de anlatırız. Kötüsünü de Cache kaldırmayı takip edin görürsünüz.

    İsteyen iyiyi alır, isteyen kötüyü. Dünya yaşamı gibidir seo. Her türlü teknik ve yöntemleri içinde barındırır. Tabii biz iyi yanlarını genelde anlatıyoruz. Bir seo uzmanı iyiyi'de bilir kötüyü de tercih tamamen kişiseldir.

    SEO'nun EN'lerini denemekte fayda vardır. Madem ki Google Optimizasyon bölümünde yazıyoruz. Bildiğimizi neden saklayalım ki!

    "Bilgi anlatılmadıkça afedersiniz bilen için söylüyorum. "Sırtında yük taşıyan bir hayvana benzer."

    Her zaman ileri noktaları deneyin. Denemekten zarar gelmez. Bir domain 25 tl, hostingle 70 tl tutsun. Bir sitede dene 70 tl gidecek diye korkma. Tecrübe olur.
  • 03-09-2014, 12:55:35
    #6
    Mantık güzel.
  • 03-09-2014, 13:00:04
    #7
    bende zamanında şöyle bir yöntem kullanmıştım.

    https://www.r10.net/google-adsense/63...ik-bulmak.html
  • 03-09-2014, 13:12:12
    #8
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • 04-09-2014, 09:49:03
    #9
    Üyeliği durduruldu
    Güzel paylaşım teşekkürler.