Merhaba arkadaşlar
Kısaca yaptığımız çalışmalardan bahsedeyim.
1 ana sitemiz ve 30 tane de A ve C Class Ip de paravan sitelerimiz var. com.net uzantılı.
paravan sitemiz ve ana sitelerimize düzenli olarak özgün makaleler giriyoruz. ve paravan sitelerden ana sitemize makale içerisinde backlink çıkıyoruz.
ama aramalarda ana sitemiz daha alt sırada. paravanlar üst sırada
Nerede yanlış yaıyoruz dur
Paravan sitelerimiz daha ön sırada
19
●1.540
- 18-08-2014, 13:20:59
- 18-08-2014, 16:47:17google Sapıttı sizde hata yok.
Herhangi bir kelime yaz bak sıralamadaki sitelere.
birde başka arama motorundan yaz bak kıyasla iki arama motorunu.
kaliteli domain uzantı görebilecekmisin googlede.
Ya bu Google türk çalışanlarından kağnaklı yada google cebi böle daha iyi doluyor. - 19-08-2014, 01:47:14Şimdi googleun tarihini bilmem okudunuzmu tabi teknik detaylarıyla. Mesala gizli bir kaynaktan alıntı yapayım size.
Şimdi bu boldladığım yerlerden bir çok varyasyon ortaya çıkıyor. Aslında googleun taaa ilk zamanlardan beri üstünde durduğu şey paravan mantığıdır. Haksız rekabeti önlemek için önlemler. Burdan paravan diye tabir ettiğimiz sitelerin kalitesi ciddi anlamda önemli. Ben paravan site hiç kullanmadım çünkü kalitesinden süphe ediyorum. O yüzden eski usul hard backlink yani direk kaliteli sitelerden link alıyorum. Yani burdaki hata ortadaAlıntı
algoritmik olarak Paravan siteler daha kaliteli
Link çıkışı yapan siteler kaliteli olamaz diye bir durum yok yani. En güzeli daha spesifik teknikler geliştirmek lazım paravan işinden vazgeçmek lazım. İllada paravan istiyorsanız kaliteli siteleri satın alın bu en doğal paravan şeklidir.
- 19-08-2014, 16:59:04Yazı için teşekkürler.aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fakat paravan sitelerimizin Gerek PR leri gerekse Alexa ları gayet iyi durumda.
Yani burdaki yazıya göre ana sitemizden de sağa sola (kaliteli olmak şartıyla) link çıktığımızda ana sitemizde mi yükselecek ? - 19-08-2014, 17:12:20Arkadaşlar burda yorum yapıyorsunuz ancak arkadaşın tam olarak nasıl bir çalışma yaptığını bilmiyoruz.Buna dikkatinizi çekerim.
En basiti paravan site tutulmuş ve birçok sitede paylaşılmış olabilir.Yada bir yerden çok kaliteli bir link almış olabilir.
Burda detaylı bir inceleme yapmadan yorum yapmak çok mantıklı değil. - 19-08-2014, 17:16:58İLk mesajımızda paravan sitelere yapılan çalışmalardan bahsettim amaMessi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-08-2014, 20:19:55Hedef siteniz de alakalı içerikler için dışarıya link vermiyor sürekli link alıyorsanız böyle olması gayet normal. Aldığınız link kadar çıkış yaptığınız linkte önemli. Paravan yada spam sitelere bakın dışarıya link verme gibi bir korkusu yok. Eğer kaliteli ve alakalı bir sayfaya bağlantı veriyorsanız paravana bile gerek kalmayacaktır.
algoritmik olarak Paravan siteler daha kaliteli
Link çıkışı yapan siteler kaliteli olamaz diye bir durum yok yani. En güzeli daha spesifik teknikler geliştirmek lazım paravan işinden vazgeçmek lazım. İllada paravan istiyorsanız kaliteli siteleri satın alın bu en doğal paravan şeklidir.