Ne Zaman Gelecek Bu Pagerank ?
48
●7.062
- 08-08-2014, 00:11:34Üyeliği durdurulduLink satışı yapacağım siteme pr5 üzeri olması için onlarca süreli link aldım nisan ayından bu yana yaklaşık 300 tl masraf ettim fakat bir güncelleme gelmedi şuan süresi biten linkler kaldırıldı tekrar alsam ya yine gelmese güncelleme bu sefer yine param çöpe gitmiş olacak link almasamda kesin bugün yarın güncelleme gelir ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her ne kadar pr artık değerli değil desenizde link satışı / tanıtım yazısı satanlar iyi paralar kazanabiliyor.
- 08-08-2014, 00:45:18ben link veya tanıtım yazısı alacağım zaman en son baktığım şey pr dir. sitenin yaşı, kalitesi, tasarımı, alexası , hiti, ziyaretçilerin site içerisindeki etkileşimi herşeyden önce gelir. sen kaliteli hitli bir site yap isterse pr 0 olsun benim gibi düşünen birçok kişi senden linkde alır tanıtım yazısıda.
- 08-08-2014, 02:03:20Üyeliği durdurulduSilinecek linki almayın arkadaşlar. Bir yerden link alıyorsanız, sürekli devam etmesini sağlayın.
Link almadan önce, sitenizde normal bir işleyiş vardı. Onlarca link aldınız, bu trafik arama motorları tarafından dikkat çekti ve (olumlu veya olumsuz) bir kıpırdanma yaşandı mutlaka sitenizde. Bu linklerin çoğu silindi ise, siteniz link almadan önceki halinden daha kötü duruma düşecektir. PR güncellemesi olacak diye geçici link almak, zarardan başka bir şey sağlamaz size.
Bütçenize göre temiz yerden en az yıllık anlaşma yaparak ve sonrası için de karşılıklı olarak devam etme güvencesi vereceğiniz şekilde link alımı yapın. - 08-08-2014, 02:22:20Bir haber okudum, algoritma ile ilgili: http://www.teknoleap.com/google-page...ni-degistirdi/
- 08-08-2014, 11:53:47Üyeliği durduruldu4 pr3ErdeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 pr 4
2 pr5
1 pr7
Siteden aylık link almıştım fiyat ucuz gelmişti bana 1 ayda gelir 100 tl harcamayla pr guncellemesini atlatirim diye düşünmüştüm sonra gelmedi tekrar aldim sonra yine kac aydır forumda bugün yarin gelir diyorlar.
Ben suan 100 tekil hitli pr 1 sitemden bile haftada 5 tanitim yazisi ile 50 tl kazaniyorum sitem pr5 olsa haftada en az 15 tanıtım yazısı satarim ve aylik 500 tl civarı link satisi olmuş olur tabi sitem zarar görür fakat 1 yil boyunca para kazanmış olurum - 08-08-2014, 11:56:39Merhabalar,daracablack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düşünceniz yanlış. Sitenizde sürekli tanıtım yazısı satamazsınız ki.. Zamanla siteniz çöplük olacak ve alan kişiler de azalacaktır. Zaten tanıtım yazısı sektörü eskisi gibi değil. Millet alıyor drop domainlari oradan satıyor yazıları. - 08-08-2014, 11:57:50haftada en az 15 tanıtım yazısı satsan o siten çöp olurdaracablack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç olur - 08-08-2014, 11:59:49Üyeliği durdurulduSiteyi zaten link satışı icin açtım farkındayım yaptıklarınınSedat Tekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle