4 pr3
6 pr 4
2 pr5
1 pr7
Siteden aylık link almıştım fiyat ucuz gelmişti bana 1 ayda gelir 100 tl harcamayla pr guncellemesini atlatirim diye düşünmüştüm sonra gelmedi tekrar aldim sonra yine kac aydır forumda bugün yarin gelir diyorlar.
Ben suan 100 tekil hitli pr 1 sitemden bile haftada 5 tanitim yazisi ile 50 tl kazaniyorum sitem pr5 olsa haftada en az 15 tanıtım yazısı satarim ve aylik 500 tl civarı link satisi olmuş olur tabi sitem zarar görür fakat 1 yil boyunca para kazanmış olurum
Merhabalar,
düşünceniz yanlış. Sitenizde sürekli tanıtım yazısı satamazsınız ki.. Zamanla siteniz çöplük olacak ve alan kişiler de azalacaktır. Zaten tanıtım yazısı sektörü eskisi gibi değil. Millet alıyor drop domainlari oradan satıyor yazıları.