• 04-08-2014, 16:12:27
    #1
    Aslında bu siteleri dizin olarakta isimlendirmek belki yanlış olacak ama ana sayfasından 300-400arası siteye link veren siteler var (v9, 22find gibi) bu sitelerin ana sayfasından web sayfama link verilmiş durumda. Hatta benzer yapıdaki 4-5 siteden daha link verilmiş. Ana sayfasından 300den fazla link çıkışı olduğu için acaba google bu siteleri çöp site gibi algılayabilir mi? Buna göre googlein bağlantıları reddetme aracı ile bu sitelerin linklerini iptal etmeyi düşünüyorum.
  • 05-08-2014, 23:26:59
    #2
    dizin spam siteleri barındırıyorsa *****,***** gibi bunun etkisini mutlaka sizde hissedersiniz.
  • 05-08-2014, 23:31:09
    #3
    Eğer kaliteli bir dizin sitesiyse, kesinlikle çok faydası var.
    Özellikle ücretli dizin siteleride bulunmaktadır.
    Ben şu ana kadar dizin sitelerinden çok fayda gördüm, ancak sadece adı dizin sitesi diye her siteye kayıt yaptırmayınız.
  • 05-08-2014, 23:36:12
    #4
    Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer kaliteli bir dizin sitesiyse, kesinlikle çok faydası var.
    Özellikle ücretli dizin siteleride bulunmaktadır.
    Ben şu ana kadar dizin sitelerinden çok fayda gördüm, ancak sadece adı dizin sitesi diye her siteye kayıt yaptırmayınız.
    Kaliteli olarak yonlendirebileceginiz ucretli veya ucretsiz siteleri paylasabilirmisiniz?
  • 05-08-2014, 23:52:42
    #5
    ilk mesajda bahsettiğim gibi aslında bu sitelere dizin demekte çok doğru sayılmaz. direkt olarak site adresi vererek sorayım, v9 ve 22find için soruyorum. iki sitenin ana sayfalarında siteme link var. bunların siteme zararı olur mu? kumar yada cinsel içerikli sitelere link vermemişler görebildiğim kadarıyla.
  • 06-08-2014, 15:26:03
    #6
    Bahsettiğiniz konuda bir örnek vereyim;
    http://www.gazetekeyfi.com/
    Baktığınızda bu sitenin bir sürü link çıkışı var, sizin mantığınızla faydası değil zararı olması gerekiyor, ama daha önce ben 2 adet aldım uzun süreli, çok faydasını gördüm,
    Burada önemli olan link çıkışından ziyade veren sitenin içeriği, ne tür bir yapıda olduğu bence.
    Abartılmadığı sürece zararı olacağını düşünmüyorum ben, tabi ***** vb. link çıkışıda olmaması önemli.