Moda Sitesi
10
●738
- 05-07-2014, 22:01:09Merhaba.Yeni açtığım bir moda sitesi var(14 gün).Her gün tamamen özgün ve gündemden makaleler giriyorum en az 2 olmak kaydıyla.Anlamlı/gerekli etiketler ve resim galerileriyle yazıyı süslüyorum.Ancak iki hafta geçmesine rağmen hit sıfır.Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var.Site içi ve site dışı optimizasyon hakkında ? ( Eklentiler,eklenti ayarları vs.)
- 05-07-2014, 22:17:39moda üzerine çok sayıda site var , link alımı yapıyorlar , hacklink kasıyorlar , tanıtım yazıları alıyorlar vs 2 hafta bu siteleri geçip sıralamada çıkmak için erken bir süre bence ilk 1 ay 2 ay sadece içerik girin derim ondan sonraki aylar ufak ufak tanıtım yazıları almanızı tavsiye ediyorum açtığınız her konuyu facebook , twitter , plus gibi ortamlardan paylaşın ama ilk 1 ay sadece içerik girin.
- 05-07-2014, 22:42:02Hocam olayı şu açıdan düşün bir de,fyzllh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BMW kendi arabalarını ürettiğinde(Dünyanın en kaliteli, en pahalı, en süslü arabalarını ürettiğinde) bu arabaları sadece kendileri kullansaydı, üretilen arabalar üretim yerinden dışarıya ihraç edilmeseydi ve bu ürünlerin tanıtımı yapılmasaydı, ben, sen, o, biz, siz, onlar nasıl haberdar olacaktık BMW'nin bu kadar kaliteli ve değerli iş çıkardıklarından? - 05-07-2014, 22:44:17Benim de buna benzer bir olayim var moda icerikli siteyi acali 1 ay oldu arkadasin bahsettigi calismalarin aynisini bende yapiyorum fazlasi olarak paylasimlari link kisaltarak facebook, google + , twitter, pinterest, tumblr ve instagram da manuel olarak tek tek paylasiyorum. Ama hitler nedense gunluk 15-20 arasi seyir ediyor. Belkide sabirsiz davraniyorum bilmiyorum ama normalmidir acaba. Buradaki bazi insanlar resmen agzimizi acik birakiyor 1 2 aylik surecte 300 400 hitten bahsediyor ben anlamadim.
- 05-07-2014, 23:28:12Moda içerikli siteler açıp hit almak için öncelikle ya kadın gibi düşünüp kadınların nette moda ile ilgili ne aradığını bileceksiniz ve ona göre resim, yazı hazırlayacaksınız. Daha kadın editör tutup özgün ve özenli içerikler hazırlatacaksınız. Başka türlü moda sitesinden hit almanız neredeyse imkansız artık.
Hemen hemen her webmasterin bir veya bir kaç tane kadın, moda sitesi var. Onlarla yarışıp bir adım öne geçmek için hedef kitlenizi iyi tanıyıp ona göre site yapmanız lazım.
Benim de moda sitem var. Her içeriğim için bir veya iki saat zaman ayırıyorum.Çok şükür hefedime adım adım yaklaşıyorum. Henüz 3,5 aylık bir site olmasına ve iki günde bir yazı eklememe rağmen 2 bin hite ulaştım çok şükür.
Link olarak benzer konulu diğer sitemden rss link vermiştim sitem 15 günlük iken. Onun dışında sosyal meyda ve imleme dışında bir çalışma yapmadım.