Title'lar aynı olduğunda Google indekslemiyor bile. Benim sitenin şu anda 14.800 indekslenmiş içerik sayfası var ve 40 gün öncesinde özellikle alt sayfaların ziyaretçi sayıları gerçekten çok iyiydi. Benim bu siteyi yapmaktaki amacım zaten farkettiğim bir açığı kapatmak olduğundan yeteri kadar hit alabiliyordum.
Fakat dediğin gibi keyword'ler tüm sayfalarda aynı. Nede olsa keywordlerin etkisinin az olduğunu düşündüğümden bende onlara ağırlık vermedim. Önceki mesajında bahsettiğin gibi Title'ları biraz daha düzenleyip her sayfaya Description ekledim.
Meta tagları üzerine de çalışma yapacağım. Fakat alt sayfalar hakkında fazla meta tagı üretmem mümkün değil 3-5 tane tag eklesem yeterli olur mu?
Bana da yardım eder misiniz?
12
●997
- 06-02-2008, 04:20:51MisafirWebsite Webmaster Search Engine Tools
Adresine düzenleme yaptığınız sayfanızı yazıp analiz edebilirsiniz.
Otomobil Haberleri, Lansman Haberleri, Teknoloji Haberleri @ Otokritik.com
Makaleler @ Otokritik.com - Efsane Otomobiller, Hot Rod, İkinci El Karne, Karşılaştırmalar, Makaleler, Modifiyeli Otomobiller, Uygulamalar, Ünlü Tasarımcılar
Bugatti Veyron | Efsane Otomobiller | Makaleler @ Otokritik.com
şeklinde tüm linklerinizi deneyebilirsiniz.
Örnek Sayfa:
Yada haber açılışında üstteki kısa metni description kısmına yazdırabilirsiniz.Alıntı
Taglar kısada olur. İçeriğinizi Tam anlatması yeterli. - 22-02-2008, 04:33:04Arkadaşlar bugün itibarıyla web sitemin durumu düzeldi. Yukarıda yazılanların katkısı olmuş mudur bilemem. Ben etkili olduğuna inanıyorum ve SweetDreams arkadaşıma tekrar teşekkür ediyorum.
Benimle aynı sorundan muzdarip olan arkadaşların da faydalanabilmesi için geribildirim yapma ihtiyacı duydum. Umarım hepinizin sitesi en kısa zamanda düzelir. - 22-02-2008, 11:04:11merhaba,
At YarıÅı - Altılı - Altılı Ganyan - Tüyo web sitemde adsense kullanabilmem legalmidir.
google bu site için adsense reklamlarına karşı çıkabilirmi?