Google Hakkında ince bir soru
13
●884
- 15-04-2014, 21:26:36Üyeliği durdurulduBacklink kaynaklı bir ceza uygulaması ise bunu Webmaster Tools hesabınıza giriş yaparak bütün linklere *Disallow çekerek ve yeniden değerlendirme işlemi sonrasında eski sağlıgına kavuşturmanız mümkündür. Bu çalışmalar esnasında seyredeceğiniz yolu doğru seçmeniz gerekmektedir. Aksi halde hiç bir şekilde etkisi söz konusu bile olmayacaktır.
- 15-04-2014, 21:29:31Üyeliği durdurulduLinkleri reddettim, etkisini ne zaman gösterir acaba, birde herhangı bir mesaj felan gelmedi webmaster tools'dan o yüzden nereden yeniden değerlendirme isteyeceğim.Stefan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-04-2014, 23:45:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.En önemli konu cidden subdomaini yeni bir domain olarak görüp görmediği. Arama motoru algoritmasının değerlendirmesinde sıfır bir domain gibi kabul edebilir ama bu demek değil ki cidden yeni bir domain olarak görüyor. Yeni bir domain olarak değerlendirmesi bence saçma olur.
- 16-04-2014, 09:25:33Bu arada konudan prno siteye link çıkışı da yapmışsın.mervece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle