• 28-01-2008, 16:36:15
    #10
    benim sitem 11 aylık 35.800 sayfam var 4k tekil hitim var ben şu sitemap olayını bir türlü yapamadım ilk zamanlar 500 sayfalık sitemap yapmıştım en son agustosda güncelledim dokunmuyorum ona korkumdan bir kere bir programla sitemap yapacaktım bende yüzbin sayfalara cıktım fakat program dandıkmiş sanırım takıldı herkesdede aynı sorunu yapıyormuş.
    özel mesaj atıyorum program için yardımcı olursan sevinirim.
  • 29-01-2008, 04:02:46
    #11
    Şöyle düşün zenci bir adam geldi ve diyorki ben patagonyanın kralıyım. Bu adama inanırmısın keyfine kalmış inanmak yada hade len demek. Ama düşünki bir adam var ben patagonyanın kralıyım diyor ve etrafında binlerce insan pervane olmuş kralım çok yaşa diyor ne düşünürsün bu adam kral dersin doğal olarak.Senin işte böyle belki hayatın anlamını veren bir siten var ama teban yok bu yüzden google senin siteyi fazla adam yerine koymuyor tabiri caiz ise.Sende teba topla biraz millet sana link versin kefil olsun senin kral olduğuna googleda hakkını vermeye başlar.

    BİRDE DİPNOT : Benimde bir sitem var 160 k indexi var googleda 75 k da kayıtlı kullanıcısı var 4k ile 10 k arası ziyaretçi alıyor ama hala sitemap ı yok sitemap yararlı bir şey ama herşey değil