Eğer herşey linkse h-acking en güzel seodur..Server root yaptığınızı düşünsenize, elim ayağım titredi

Eğer link bittiyse, niye büyük sitelerin xxxk linki var ve üstteler ?
Hepsi bir kenara şu artık tek gerçek, facebook'tan sağlam sayfa yapıp siteyi destekliyorsanız marka bile olabilirsiniz sonra projenizi yatırımcılara satabilir yada destek alabilirsiniz.
[ALIRSINIZ!]
Herkes diyor, link bitti SEO bitti o bitti şu bitti...Yahu arkadaş xx milyon tane flash oyun sitesi var sen ne kadar yatırım yaparsan yap ne linki alırsan al, diğer adam senden1 dk önce yayınladıyas onun önde çıkması lazım niye ? Adam çalışıyor..Hatta en üstte oyunun yapımcısı çıkması lazım neredeyse.
xx milyon tane sitenin xx milyonunda da aynı oyun, sonra vay efendim aman google yandım google...Senin bana veya küçüklere faydan yokki ! Dua et google ADAM YERİNE KOYUP SIRALAMAYA SOKUYOR ! Özgün açıklamaymış..At attır *** 4 nalı var kuyruğu uzun desende özünde attır.Oyunu sen yaptıysan o zaman özgünüm de ! Editöre aylık 100 lira para ödüyon totalde 300 giderin oluyor rakibin kafadaki siteler gibi olup aylık paranın totosuna tıklatmak..Onlar ilk olduğu için yani onların ki kafa ! Çalışıyor hacı.
Hep söyledim yine söylüyorum, r10daki seo hizmeti dedikleri yer 5 kuruş etmez.Seo danışmanlığını bilmiyorum hiç o kadar param olmadı

Link borsası zaten girdiysen, adamın parasını siteni vererek öde, emin ol kabul etmeyecek

( Kendi sitende editör olsan bile kabul etmez ) Yani ya seo denen birşey var fakat r10da sadece "Keriz avı" olarak kullanılıyor ( Seo danışmanlığı kısmını kastetmiyorum ) ya da ben website kurmam ne uğraşacam millet kurar ya herro ya merro der sitelerine linki basarım paramı alırım onlar ne yaparsa yapsın diyenlerin uydurduğu kocaman bir yalan.
**Seo'nun link satış kısmından bahsettim, siz anladınız da üzerine alınanlar olacaktır ( bu konu içerisinde de çok sağlam seocular var..Adam aldığı paranın kat ve kat üstünü kazandırıyor onları tenzih ederim )