Merhaba
Wordpress sidebara konulan bir sitenin son 5 yazısını farklı bir sitede paylaşmak sizce backlink için doğru ve etkili bir yöntem midir?
İçerik eklendikçe linklerin değişmesi, "içerik siliniyor" "linkler siliniyor" izlenimi oluşturur mu acaba?
Teşekkürler.
RSS Backlink Hakkındaki Düşünceleriniz?
17
●2.026
- 03-01-2014, 13:31:43Bazı oyun sitelerinin ceza almasının nedeni rss backlinklerdi. Forumda da bu konu mevcut. O nedenle iyi araştırmak lazım bu konuyu.
- 03-01-2014, 15:36:17rss backlink ceza almanıza neden olmaz. Ancak bir web sitesinin hiç tanıtım yazısında backlinki yoksa, hiç sidebar, footer backlinki yoksa, sosyal imlemesi, sosyal medya paylaşımları yoksa... RSS alması dünyanın en saçma olayıdır....
RSS backlink oluşumunda en son eklenecek backlink çeşitidir ve bilinenin aksine sitenin spamdan çıkmasını sağlar. Sürekli link giriş çıkışı olur, uygulanacak sitenin sürekli güncellenen bir içeriğe sahip olması gerekir. Bu sayede yazdığınız yazılar saniyesinde index alır ve direk aramalarında ilk sıralarda çıkar.
Son olarak rss backlink spama düşürseydi, ilk hürriyet düşerdi Türkiye'nin en çok rss kullanını o.... - 03-01-2014, 15:56:28Kardeş senin hayatında bir seo başarın var mı? Her konuda çok bilmiş sözlerini, laftalarını duyuyorumda.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada senin dediğin söz var ya!
Benim tam 3 ay önce r10 önerilerine uyarı olsun diye yazdığım sözdür.
Al kanıtı: https://www.r10.net/1068015445-post1.html
Yazının en altını oku yeter
Ben boş konuşmam, lafımın altında da boş boş konuşan istemem.
Dün notext başlığında da aynısını yaptım. Koydum görseli kaldın öyle...
https://www.r10.net/google-optimizasy...a-yollari.html
Neyse...
RSS backlink almak için bir sitenin en az (tamamen şahsi fikir) 20 bin doğal backlinki olmalıdır. Ara sayfalara, ana sayfalara, resimlerden videolardan, tanıtım yazılarında, sidebar ve footerlardan. Ayrıca sosyal medyası çok güçlü olmalı ve no follow backlinkleri olmalıdır.
Yani bilinen tüm backlink çeşitleri olduktan sonra ve site gerçekten iyi duruma geldikten sonra yapılması gereklidir.
Site hergün 3 - 5 defa güncellenen portal havasında bir site ise; müthiş etki yaratır. Yok ben ayda 2 yazı giriyorum dersen o zaman rss'nin hiç bir mantığına uymaz senin sistemin ve çöker. Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım. Böyle saçma saçma konuşanlar yüzünden insanın bilgi paylaşası gelmiyor forumda... - 03-01-2014, 16:38:26Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeyleri diyorsak sorun ne o zaman
Madem çok biliyordun demin niye açıklamadın bunları eksik olmadımı diğer yazı oldu,insanları yanlış yönlendirmiş olmadın mı gene oldun.Her siteye rss link olmaz.Güncel içerikli olan bir zaman sonra değerini kaybedecek yazılarda olur.Haber gibi.
Sen yok biz yahooya bakalım notext almış wiki notext almış hadi bizde alalım senin mantıgın bu.
Tartışıyoruz burda neden kızıyorsun.Sen ne seo başarısı yaptın koy bende koyucam screenle
- 03-01-2014, 16:40:38"seo" kelimesi 1.2.3.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

şimdi başarısız değilim geri geliyorum sen bekle
seoteknikleri.com ...
Bu da ilk msg'imdeki uyarım. Sen güzelce okusan herşeyi anlarsın zaten...
RSS backlink oluşumunda en son eklenecek backlink çeşitidir

Madem çok biliyordun demin niye açıklamadın bunları eksik olmadımı diğer yazı oldu,insanları yanlış yönlendirmiş olmadın mı gene oldun.Her siteye rss link olmaz.Güncel içerikli olan bir zaman sonra değerini kaybedecek yazılarda olur.Haber gibi.