2 ayda bu gelişim nasıl ?
20
●1.356
- 09-11-2013, 12:05:33Üyeliği durdurulduYeniden kurmak derken ? Farklı domaine, daha az içerik ekleyerek falan mı ?VedatKOC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam anlayamadım açıkcası, yeniden kurmak diyerek ne demek istediğinizi
RuHeLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur, ilk kez bu kadar bir botla bu kadar fazla içerik çekiyorum. - 09-11-2013, 12:10:18Üyeliği durdurulduTamam da sitenin mantığına uymuyor bu dediğiniz, yani elle oluşturulabilecek bir içerik değil.mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seenive nasıl tüm vineları çekiyorsa bende çekiyorum, onlar çok daha önce başladı tabii ki ...
Ama merak ettiğim şu, bu adamlar da kopya içerik ( botlu ) kullanıyor. Nasıl bu durumdalar ?
Bu sitenin ölmemesi icin ne yapılabilir sizce ? - 09-11-2013, 13:29:04İlk gözüme çarpan indeks sayısı oldu. Öyle PR7 bloglar gördüm ki, neredeyse ayda bir içerik girilmişti ve hepsi de oldukça ayrıntılı ve özgün makalelerdi. Millet bu PR7 blogdan backlink alabilmek için her makaleye yüzlerce yorum yazmıştı.
Demem o ki, herşey indeks sayısında bitmiyor. Yükselmek için nokta atışı yapabilmek var, yüzlerce içerik girmek var. Bazıları tek makaleyle dünyanın hitini toplar, bazıları aynı hiti binlerce içerikle anca toplar.
Bilmem anlatabildim mi?
- 09-11-2013, 14:39:28botu durdurmadan ekleme sayısını min 1 e kadar düsürüp bunu istikrarla devam edersen bir sonraki güncellemeyi her türlü atlatırsın rahat ol ama sakın icerik girmeyi bırakma min 1 konu.
başarılar sanki herkes özgün de birşeyler yapabildiler! spam alert diye bir tarafını yırtan googlenın ilk sayfaya cıkardıgı sitelere bak . BAŞARILAR TAM GAZ DEVAM .. min 1 durma. - 09-11-2013, 14:48:37Üyeliği durdurulduBotla 2 ayda 400k içerik çekmişsiniz ama bunları unutmuşsunuz hocam bunları da yaptırın 20-30 liraya yapıolar.
1000 wiki, 10.000 blog backlink, 5000 pligg imleme, 1000 sosyal ağ imlemesi, 300 forum backlink, 500 ziyaretçi defteri, 10 adet edu-gov h4cklink.
