Hummingbird Algoritması
29
●4.720
- 25-10-2013, 02:09:212013'ün başlarında forum sitesi açmıştım. Ancak tartışılmıyor, gelen hemen çıkıyor. Çok üzücü. Bu sadece forumun kalitesiyle alakası yok. Çok kaliteli ve %100 özgün bloğumda da böyle yapıyorlar. Çok az başlık yorum alıyor.
Google'da yükselmek için yorum botları nasıl olur acaba - 25-10-2013, 02:15:28Üyeliği durdurulduBir yandan güzel haber, heyecan verici ancak bi taraf'dan ise biraz kötü gibi en azından çelişkili olan arkadaşlarımız da muhakkak ki vardır lakin, radmin'in de söylemiş oldugu gibi gerekli ayarları yapmasına yapalım fakat bunun sonrasıda var herhalde
- 25-10-2013, 10:54:43Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Yorumlar mantıklı ve katılıyorum.
Peki benim müzik dinleme sitem var. Mesela Sibel Can...
Ben buna nasıl soru şeklinde soru sordurabilirim ? Sorusunu bulamıyorum ki.
Şayet kullanıcılar Dinle yada müzik diye aratıp geliyorlar.
Ben Müzik nedir ? Sibel Can Kimdir ? mi demem gerekiyor ? Mantıksız olmazmı, içeriğimle ilgili? - 25-10-2013, 11:14:26Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Bir kaç aydır bu böyleydi zaten, belli ki önemi daha da artmış. benim bir sitemin tüm sayfaları düştü ama 2 paylaşım var ki her birinde 6-7 bin kelimelik yorum yapılmış. toplam 100 er tane falan yorum var. onlar 1. sıradan hiç düşmüyor. yorum yapılması, konunun hem sürekli güncel kalmasını hemde google a bu konu önemli mesajını vermesini açısından önemli. plus konusuna gelecek olursak google plusı yavaş yavaş önlere almaya başladı. saçma sapan yerlerde o sayfalarda yazılmış yazılar sıralamaya giriyor. bu da oranın öneminin arttıgının kanıtı. yorum + plus gibi yerlerde hareketlilik yeni moda oldu. hadi bakalım hayırlısı .
- 25-10-2013, 16:25:39forum+blog+soru+cevap melez bir site iyi gider bence
örn http://www.quora.com/
- 25-10-2013, 16:27:59Üyeliği durdurulduİnternet,Teknoloji ve Sosyal medya hakkında güncel ve özgün makaleler giriyordum
Forum açarım oraya kadar kategori açar orayada özgün makaleler girerim