aytaccici adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Neler oluyor?
116
●7.307
- 05-10-2013, 03:33:26vallahi uykum kaçtı. herkese aynı andamı güncelleme geliyor yoksa farklı zamanlarda herkesimi etkileyecek hocamDarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilginiz var mı ? - 05-10-2013, 03:40:19Giden geri gelmez
Benimde bol backlinkli bir sitem gitti 1 sıradaydı 6 aydır alt kategorili şu anda 15. sırada backlinki az olan sitelerim de birşey yok
- 05-10-2013, 03:43:05eren1989 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkesi aynı anda etkiliyor bu sıralamalar böyle kalmaz diye düşünüyorum bekleyip göreceğiz ama daha yeni başladı daha sürecektir. Nerden baksanız öncekileri de bakarsak 3-4 günde sanırım tamamen oturur. Bu vade kısada olabilir ama düşenler üzülmesin çıkanlarda sevinmesin daha değişir sanırım.
gelir gelir merak etme. Kimler gitti kimler geldi. Gelebilir de yaniFurkanOzsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2013, 03:48:20Giden geri gelse mezardan dedem gelirdi diye bi laf var sen hatalarını bulup düzeltmedikten sonra bu güncelleme boyle kalır.
- 05-10-2013, 04:02:04Eğer birazcık google'u tanıyorsam böyle kalmayacağı kesin, çok saçma sapan sonuçlar var ,verdiğiniz örnek bilgisayar dunyasına ait değil. Daha geniş çaplı aramalar yapıp öneriler belirtmenizi öneririm. Buna benzer ornekleri daha once de gördük kuvvetli sallantılar oldu sonra yerlerine geldiler. Bir oncede ilk basta ikinci sayfaya dusen sitem 3 gun sonra 2.sıraya gelmişti. Yani her ornek icin öyle kalacak diyemeyiz veya değişemeyiz diyemeyiz ama sonuçların yeni olduklarını ve daha değişeceklerini düşünüyorum eldeki verilerle.FurkanOzsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2013, 04:19:16Her güncellemeden bir süre sonra (1-7 gün) sıralamada yerini kaybeden sitelerin bir çoğu tekardan eski yerine yakın biyere (bazen eski yerinde üzerine) geliyor.1 hafta sonra gelmezse pek umutlanmayın.Şimdi beklemekten başka yapacak bişe yok.
- 05-10-2013, 06:55:17Üyeliği durdurulduÇekeceğimiz var, Haziran ayında ki güncelleme'nin sonuçları malum o güncellemeden kurtulmak için birçok sitenin adı değişti. Az çok kurtuldular derken 4 eylülde bir güncelleme daha geldi gene düşüş.Şimdi de bu güncelleme çıktı. Sitesi yok olan yada sıralamalardan çok gerilere düşen arkadaşlarımız panik yapmasınlar 1 ile 21 gün arasında düzelir. Eğer düzelmezse zaten algoritmatik ceza almışınız demektir. Ceza aldıysanız emin olun ki sizin aldığınız yada birilerinin sizi düşürmek için (anti seo) yaptıkları link çalışmaları etkili olmuştur. İkinci etki ise kopya içeriktir.
Anlaşılan çoğumuzu gene 4 5 ay site düzeltme mücadelesi bekliyor.
Hakkımızda hayırlısı - 05-10-2013, 08:22:16Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.google canıma okumuş, hayırlısı olsun artık.
Benimde bol backlinkli bir sitem gitti 1 sıradaydı 6 aydır alt kategorili şu anda 15. sırada backlinki az olan sitelerim de birşey yok