Neler oluyor?
116
●7.307
- 04-10-2013, 23:22:02Hummingbird algoritmasının açıklamasını yaparken bütün aramalarda %90 a yakın sıralamalar değişecek deniyordu sanırım o durum bugun başladı. Benim için sorun yok 15 tane sitem spam uyarısı almıştı zaten gitmişlerdi. Gitmeyenlere kolay gelsin ya tavan yapacaksiniz yada kaybolacaksınız.
- 04-10-2013, 23:32:30geçmiş olsun bugün anlık olarak 1 2 sitem de çok küçük değişimler görmüştüm sorgulamalarla biraz once hepsini 40 site üzerinde gördüm, google güncelleme yaptı sıralamalarda herşey değişti. Mozcast verilerine bakmak lazım. Başlık açabilirsiniz.
ulan 1 aylık bekleseydin bari be , penguen yeni bitmişti tam adam oldu derken bu sefer gene dagitti. Acaba başladı mı bittimi hangisi birde bu soru var. Çok baba siteleri mi götürmüş be. - 04-10-2013, 23:37:421-2 arasında bir site ile burun buruna yarışıyordum 1. olmusum rakibimde 5 e düşmüş.
- 04-10-2013, 23:41:20Pehlivanlar yağlanırken biri kuralları vs. bağırır ya.

Üste çıktım diye sevinme diye başlayan.... Sakin sakin beklemek lazım. Biraz daha sürer böyle gider gelir, anlık müdehaleler veya gitti diye sallamasyonlar şunlar bunlar.
Herşeyi ince düşünmek lazım.
Sağlam siteyi uçurmaya ya da çok daha iyi yerlere gelecek siteyi yok etmenin alemi yok.
Hamlelere dikkat.
- 04-10-2013, 23:42:42gene dagıttı 5 saat once tüm sitelerim aynı konumlarında idi su anda 15 site yerinden oynamış uyanmam lazımdı aslında 4 eylülden beri veri toplamakla mesguldu demek cunku bir baba sitem de hafif hafif geriliyordu o donemde simdi o cıkmıs tepede olan dusmus hemde ne dusus .
ama asıl problem basladımı yoksa bitti mi en buyuk problem bu. Herkese hayırlı olmasını diliyorumda beni de vurdu yani.
Mozcast parcalı bulutlu gösteriyor o bile uyuyor bea.

