İpucu: Yeni Algoritma Hummingbird
44
●4.737
- 08-10-2013, 17:53:31merek etme hocam onu geciyoruz bu haftaTaygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www hdfilmsitesi org - 08-10-2013, 18:43:33SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kendiniz buna inanıyormusunuz acaba?
- 11-10-2013, 21:04:39Yeni Humminbird algoritma için yapılması gereken değişiklikler.
Düşen sitelerde yapılması gerekenler.
1 - Meta kodları tekrar yazılmalı.Yarım kelime bırakılmamalı.Meta kodları içerikte yine bütün cümle olarak geçmeli.
Örnek : çelik kapı yerine marka ile beraber özay çelik kapıları, çelik kapı modelleri.
Öznesi çelik kapı olan büyük küçük cümleler kullanılmalı.
2- Backlinkler çelik kapı olarak çok az alınmalı ekseriya www.celikkapi.com gibi domain ismiyle link alımı yapılmalı.Konuyla alakasız linkler azaltılmalı.Linklerde de cümleler kullanılmalı. "Sağlam çelik kapı üretimi" gibi.
3- Sayfalarınızın meta kodları ve içerikleri birbiriyle aynı olmamalı.Alt sayfanız ana sayfanızın önüne geçmemeli yada tam tersi olmamalı.
4- Alt sayfalara link alımı yapılmalı. 100 adet link ana sayfaya alana kadar 10'ar tane tüm sayfalara link alınmalı.
5- Eskiden link alınırken kullanılan kelimeler yükselme faktörüyken şimdi linkler yine yükselme faktörü ama kelimeler değil.Sayfalarınız içindeki priorite ayarlarını, meta kodları ve içerik ilişkisini, kelime yoğunluğunu ayarlayınız.
6- Sayfanız için Google+ sayfası yapıp sayfanıza bağlayınız.Google+ sayfasında anahtar kelimeleri geçiriniz - 26-11-2013, 17:18:20http://mozcast.com/metrics buradaki değişen metriklerle de takip edebilirsiniz güncellemeleri.
- 28-11-2013, 11:22:35Üyeliği durdurulduSistemi pek anlamadım ?amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-11-2013, 11:38:38Gelen güncellemelere göre örneğin keyword domain etkilerini takip edebiliyorsunuzburakkaralar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-11-2013, 13:50:22Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.link için tşk hocam işe yarar gibi duruyor. inceleyelim iyice

------------
inceledim de ne ki bu
Siz kendiniz buna inanıyormusunuz acaba?