Hergün içerik giriyorum site geriliyor
48
●6.052
- 04-03-2014, 00:41:34Üyeliği durduruldutitle description değiştirilirse kopyalanan sitede o yazı yarı özgün de sayılabiliyor (google tarafından) %100 de özgün sayılabiliyor.croshifdevil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ve ayrıca gelişmiş arama motorları iki nokta arasında tarama yaparlar. yani cümlenin sonunu belirleyen noktaların yerlşerini değiştirirsen o yazı %90 özgünleştirlmiş olabiliyor. - 04-03-2014, 01:04:02Kendi kullandığım bir sistemden bahsedeyim.
Yeni bir site açtığımda düzenli olarak özgün yazı giriyorum. İçeriklerimi http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ adresinden kontrol edip ne kadar özgün bakıyorum.
Yeni site olduğu için elimde bulunan paravan bloglara özgün yazdıgım tanıtım yazılarını yayınlıyorum. bir hafta sonra sitemde yayımladıgım yazıyı bir gün sonra alıntı yaparak paravan blogdan link alıyorum yazıya.
Bir hafta sonra tanıtım yazıları almaya başlıyorum tabiki. 10 15 siteden alıyorum Faklı yazılar yazıp kelimelerden alt kategorilere link veriyorum.
Ve benim için en önemli olay AdWords oluyor. Bir kampanya hazırlayıp en düşük bütçe TBM ile 3 ay Adword kullanıyorum. Adwords sayesinde Backlinklerim oluşmaya başlıyor.
Google nezlinde Baclinklerim oluşmaya başlayınca bende Pr degeri yüksek sitelerden Backlink almaya başlıyorum.
Ve sitem tam anlamıyla 3 ay sonra rayına otoruyor ve. ilk Birinci ayda günde en az 1.5 TL kazandırmaya başlıyor tabi bu oran her geçen gün artıyor.
Size tavsiyem Google ile çalışmanız. 100 TL sosyal medya paketi alacagınıza gidin AdWords kampanyalarından oluşturun. Bu sitenize inanılmaz derecede fadalı olacak.
Rakip siteleriniz büyük ihtimal ile Adsense kulllanıyordur. Rakiplerinden Backlink almanın en iyi ve ucuz yolu AdWords dur.
Hepinize iyi geceler.
