• 06-09-2013, 22:01:08
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    merhaba arkadaşlar 2 ay önce kurmuş olduğum ks41. com sitesi hala google da çıkmıyor. Nedeni ne olabilir ? Alexada baya yükseldim amayinede olmadı .
  • 06-09-2013, 22:05:15
    #2
    Google gibi getir aracını kullanabilirsiniz.
  • 06-09-2013, 22:05:41
    #3
    Google ile alexanın herhangi bir alakası yoktur.

    Site sizden önce başkasına ait olabilir, ki 4 haneli domain sonuçta.. Eğer öyleyse ve domain banlanmış olabilir.. Banlanmadıysa bile domain parkta kaldıysa ondandır belki, her türlü yönlendirme yapılıyor malum.

    ..yada belki hiçbir şey yoktur. robots.txt ve sitemap'lar hazır mı webmaster tools'a gönderdin mi? O halde indexlemediyse benim aklıma bir tek banlandığın geliyor.

    http://*******.com/google-ban-kontrol
    (bu arac sanırım google indexi varmı yokmu diye bakıyor. Eğer öyleyse ban yememiş olma ihtimalin hala var..)

    Ayrıca bende yaklaşık 3 hafta önce alt domain kurdum, 50 içerik girdim indexlenmedi hiç. Sitemap göndermemiştim. Bugün ise sabah çizgi film sitesi kurdum, suan 14 index almış bile..
  • 06-09-2013, 22:09:29
    #4
    daha önce bir çin sitesi kurulmuş sanırım
    google webmasterda şu şekilde mesaj alıyorum :
    Doğrulanan bir kullanıcı şu sitenin site bağlantılarını engelledi veya bağlantılarının engelini kaldırdı: http://www.ks41.com/.

    Arama sonuçlarımızdaki bazı sitelerin altında görünen ve site bağlantısı adı verilen bağlantıların kullanılmasındaki amaç, kullanıcıların sitenizde daha kolay gezinebilmesini sağlamaktır. Sistemlerimiz, kullanıcılara zaman kazandıracak ve aradıkları bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlayacak kısayollar bulmak üzere sitenizin bağlantı yapısını analiz eder. Site bağlantısı oluşturma işlemi tümüyle otomatiktir, ancak siteniz için görüntülenen site bağlantılarının yanlış olduğunu veya uygun olmadığını düşünüyorsanız bu site bağlantılarını engelleyebilirsiniz.
  • 06-09-2013, 22:23:29
    #5
    hacklenmiş olmayasın
  • 06-09-2013, 22:27:36
    #6
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hacklenmiş olmayasın
    google gibi getir yaptım bakalım faydası olacak mı öneriler varsa alabilirim.
  • 07-09-2013, 00:16:16
    #7
    MuratKARAKAYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhaba arkadaşlar 2 ay önce kurmuş olduğum ks41. com sitesi hala google da çıkmıyor. Nedeni ne olabilir ? Alexada baya yükseldim amayinede olmadı .
    url yi kaldır toolstan daha sonra tekrar ekleme yap google gibi getirden tüm urlleri gönder ve her gün 2-3 defa pingfarm.com dan pingle indexler.
  • 19-10-2013, 17:01:12
    #8
    hala sitem index almadı
  • 19-10-2013, 17:06:27
    #9
    daha önce domain banlanmış bende 1,5 yıldır bekliyorum