İngilizce Siteye Çok Fazla İçerik Girme
20
●1.470
- 05-09-2013, 21:53:14Çoğu arkadaşımın dediği gibi yeni bir domain için ilk 6 ay günde 2 makale yetiyor. Siz temelini sağlam atmadan katları çıkarsanız mutlu sona yaklaşmadan o bina çöker. Öncelikle hepsini bir günde yazıp para kazanayım zihniyetini aklınızdan çıkarın. Gündelik olarak iki yazı yazıp arkanıza yaslanın. Baktınız ilk 3 ay Google sizi beğendi yazılarınızı arttırın birer birer ama her gün arttırmayın. Kendimce sizin elinizdeki yazılar bende olsa önce temelimi sağlama, sonra para kazanmaya bakarım.makaleyazari55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a ısmarla. Tam senlik atasözü
- 05-09-2013, 22:02:011500-2000 ingilizce makale ile bu işe girmeyi düşünen biri mutlaka makale spinleme yapıyordur. İngilizce bilmiyorsanız hiçbir spinleme aracının -ücretli olanlar da dahil- makaleleri anlatım bozukluğu, düşük cümle yapmadan özgünleştirmesi mümkün değildir. Bunlar önemli değil diyorsanız. Açar açmaz girin bütün içeriklerinizi(2000in hepsini girin) sonra her gün 5er adet spinler durursunuz.
- 05-09-2013, 22:11:23sırf yorumu beğenmek için üye girişi yaptım mükemmel tabir yaSempatiy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-09-2013, 22:30:56Üyeliği durdurulduYorumunuz için teşekkür ederim.Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir spinleme kullanılmadan yazılmış makaleler bildiğin özgün makale yani
2 adet makale siteyi öne çıkarmaz gibi geliyor belki yalnıştır bu düşüncem emin değilim aydınlatırsanız çok sevinirim.
2000 özgün makaleyi bir siteye gömüp beklemek söylenenlere göre pek iyi durmuyor açıkcası kafam karıştı biraz.
Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Başka önerisi olan dostlar var mı ?
Birde sorum var zamanlama nedir bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
Saygılar herkese teşekkürler - 05-09-2013, 23:02:52Hocam elinde baya bi makale varsa sana tavsiyem yavaş yavaş git.birden 1000 makale atsan hiç ama hiçbir faydası olmaz. günlük 1-5 arası bi sayı belirle kendine.kesinlikle planlı çalışman lazım. bi gün 200 makale atıp diğer gün 1-2 makale atarsan pat diye aşağıya düşersin. günlük sana tavsiyem 3 makale at. böyle devam edersen süper yerlere varabilirsin tabi en önemlisi seo ve domain

http://dusecekdomain.net/ den kendine cep telefonlarıyla ilgili domain ara pr li. bulamazsan kafandaki domaini al. ben buradan süper domainler buluyorum. - 05-09-2013, 23:02:53Üyeliği durdurulduBirisi de çıkıp dememiş ki konu yanlış kategoride.

@makaleyazari55 öncelikli olarak siteye binlerce makaleyi birden eklemekle kazanç sağlanmıyor. Sitene hit sağlamalısın. Bunun için de makaleleri birden eklemek gerçekten iyi olmuyor. Ben deneyen biri olarak söylüyorum. Bir birine çok benzeyen içerikleri iki kategoriye ayırdım. Tüm şartların neredeyse aynı olduğu iki siteye içerikler eklenmeye başlandı. Birinci siteye binlerce içerik aynı anda eklendi. Diğer siteye ise günlük iki üç tane eklenerek çalışma yapıldı. Binlerce içerik eklediğim blogum günlük 10 hiti geçemedi.Üstelik doğru düzgün index bile almadı. Diğeri ise kısa sürede 100 hiti geçerek yükselmeye devam etti ve sadece 50 içerik falan girilmişti toplamda. Diğer eklediğim toplu içeriklere yazık oldu velhasıl.