Merhaba arkadaşlar. Çok garip bir durum tecrübe ediyorum şuan, daha önce hiç denk gelmemiştim.
Şimdi bir site kaydettim yeni, tüm ayarlamaları yapıp indexlettim.
Google üzerinde:
site:www.siteadi.com " şeklinde arama yaptırdığımda 8-9 alt sayfasını ve ana sayfayı gayet normal şekilde indexlemiş olarak görüyorum. Hiçbir problem yok.
Fakat;
www.siteadi.com " şeklinde arattığımda:
Click here to proceed.
www.siteadi.com
Click here to proceed.
Şeklinde title ve açıklama görüyorum.
Bekleyerek düzeleceğini söyleyenler oldu. Domainin daha önce park olduğunu, düzeleceğini söyleyenler oldu.
BENİ ŞAŞIRTAN DURUM iki aramada da farklı sonuç nasıl gösteriyor.
Bu konuda yorumu olan arkadaşlar var mıdır. Kim ne önerdiyse denedim ama yinede site adıyla arattığımda bu sonuçla karşılaşıyorum.
Daha önce böyle birşey gören var mı?
7
●553
- 31-08-2013, 16:35:07
- 31-08-2013, 21:15:25site: araması indexlenmiş sayfalarınızı ekrana basar. Yani o sitenin yöneticisi veya bir webmaster indexlenmiş sayfaları görmek için arar. Google önbelleğine ne aldıysa ekrana aynen onu basar.
İkinci arama ise 1. kullanıcı arama sonucudur, siteniz yapım aşaması veya park sayfasından çıktıysa kendince yapım aşamasında sonuçlarını gösteriyor. Kuvvetle muhtemel birkaç güne sorununuz çözülür.
Yani 1 site 2 servis birisi webmasterlara diğeri kullanıcılara sonuç basan monitörü işletiyor diyebiliriz. - 01-09-2013, 00:24:00Beni canımı sıktı, biraz acil bir siteydi. Direk keyword domain, ticari bir domain. Muhtemelen 1. sayfadan giriş yapacaktı ve tırmanacaktı.
Rekabet ortamı az, araması orta fakat dönüş iyi bir ticari domaindi.
Beklemek can sıkıyor, bugün 2. gün bitecek hala aynıyız. - 01-09-2013, 01:45:32daha önce kullanılmış domain oldugundan oluyor, siteye içerik girmeye devam edin, bir iki güne kadar düzelir, eski önbelleği gösteriyor site:www.siteadi.com ise indexlenmiş sayfaları gösterir, ana sayfanız indexlendiyse google önbelleği de kısa sürede düzelir
- 01-09-2013, 22:54:51Bugün 3. gün. Alt sayfalarından 1-2 tanesini indexlemiş ve normal şekilde veriyor aramada. Fakat anasayfa halen aynı açıklama ve başlık. Düzelir diye beklemedeyiz.
- 02-09-2013, 00:38:45Evet, zaten sadece anasayfayı Google gibi getir yaptım sadece. Baktım böyle saçma bir index var, diğer 3-4 sayfayıda yaptım.Sedat Tekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onlar bugün itibariyle normal şekilde eklenmiş, aramada görüyorum. Fakat anasayfa herşeye rağmen aynı indexle beklemeye devam ediyor.