ister istemez aynı güncel şeyleri paylaşmak zorunda kalıyorum.
Paylaşabilirsiniz.
2 sitemde aynı reseller üzerinde barındırıyorum. cloudflare kurulu..
Google Domain bazında işlem yapıyor bu şu demek. Subdomain olsada farklı site olarak işlem yapar. Örnek:wordpress.com , blogspot.com vs gibi siteler
içerik eklerken film, oyun filan ister istemez yazılan yazılar yani (sistem gereksinimi olur, yönetmen olur, oyuncu olur, film özeti olur) aynı oluyor.
Olabildiğince değişimler yapmaya çalışın varsa 3,5 resim daha ekleyin bir kaç video ekleyin fragman olabilir o ilgili sayfada varsa oyuncular hakkında ufak bilgiler verin diğer filmlerinin fragmanlarını sunun. Alakalı olmak iyidir içerik güçlensin. Değişim yapın sürekli.
ben bu şekilde devam edersem 2 siteden birinin spam yeme ihtimali var mıdır ? aynı reseller'de barındırdığım için sorun teşkil eder mi ?
Üsttede belirttiğim gibi aynı içerik muamelesi görebilme ihtimaliniz olabilir.Buradan sıkıntı yaşarsınız.