Google'dan saldırı mı aldı r10? Bir arama motorunun dahi ipleri engellendi?
Sıralamalarda otoriter siteler üzerinde rütuş yapılıyor. O yüzden değişimler can sıkıcı olabiliyor. Son iki haftadır otoriter siteler tek konu girmiş olsa bile, sıralamaya çok yüksekten giriyorlardı. Şimdi bir nebze düzelttiler fakat bu seferde bir çok site, ana kelimesinden oldu.
Bu yaz sadece webmasterlar için değil, Google için de çok sıcak geçeceğe benziyor. Sonunda spam yapanlar kazanırsa pek şaşırmayacağım.
Askıya alınmış adwords hesapları hızla açılmaya başladı. Artık yol bile gösteriyorlar. Şunları yapın hesabınızı açalım diye. İlk günden bu yana söylediğim gibi asıl hedef off page seo sektörü.
Allah aşkına google ne yapmaya çalışıyor?
15
●1.053
- 02-07-2013, 17:53:50
- 02-07-2013, 17:57:08lütfen kimse üzerine alınmasın,
ama zamanında bilmeyerek yapılan seo çalışmaları
yok 20.000 wiki backlink
yok 100 bin ziyaretçi backlink
çöp sitelerde kopya tanıtım yazıları
vs vs vs
gibi saçma sapan seo yapan kişilerin, seo yaptıkları tüm siteler şuanda yerlerde sürünüyor...
sizin sitenize böyle bir çalışma yapıldımı bilmiyorum. ama eğer böyle bir çalışma yapıldıysa sorunun bu çalışmalardan kaynaklandığını söyleyebilirim.
hep söylerim gene söylerim. bilmeden yapılan seo çalışmaları yarar değil zarar verir.
hele hele 50-100 liraya yapılan çalışmalar kesin zarar verir. gerçek bir seo firması 100 liraya klavyenin 3 tuşuna basmaz. bunuda belirtmek isterim - 02-07-2013, 18:01:57ben böyle çalışmalara yapmadım tamamen özgün gittim ama sitem yerlerde demekki sadece onlarla alakası yok öndeki siteleri inceliyorum bir çoğunda hacklink var google ne yaptığını bilmiyor şu an siteleri önde olanlar zaten gelip burda yazmazs7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-07-2013, 18:55:11Ben kendi siteme aşırı hiçbirşey yapmadım.Eskiden ne ise o vardı.Link alımı ne fazla ne eksik,özgünlük aynı vs vs...
- 02-07-2013, 19:23:14Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Google'ın artık arama motorlarına bile ceza verecek kadar agresifleşmesi, spam e açılan savaşın sonlarına yaklaşıldığının bir kanıtı gibi... @abirisebil üstadın söylediklerine katılmamak elde değil. Google artık tamamen kendi sayfalarımıza odaklanmamız için elinden geleni yapıyor.
**********'ın Cevabı Olarak Yurtdışına Kapalı Olduğu için Google Bot'ları Siteye Giremiyor ve İndex'i Siliyor.