Anket Düşüşünüz Nasıl Başladı
Toplam Katılımcı Sayısı: 22
Düşüşünüz Nasıl Başladı
Link Alımından Sonra Ani Düşüş Yaşadım
%50,00 (11 Oy)
Hiç Bir Link Almadan Düşüş Yaşadım
%50,00 (11 Oy)
  • 18-04-2013, 00:29:31
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar bir çok kişi google dalgalanmasından şikayetçi bende onlardan biriyim bi konuda tüm herkesin net bir kanıya varması için bu konuyu açıyorum . Arkadaşlar şahsen ben footer link aldıktan sonra çok aşırı düşüş oldu link almadan öncede dalgalanma vardı ama bir etkisi yoktu hemde aldıgım kelimede bir düşüş oldu . Sizde ankete katılarak sitenizdeki düşüş bir link alımı sonrasımı oldu yoksa link almadanmı düşüş yaşadınız belirtirseniz. Sonucunda link alımının zararını veya bi zararı olmadığını anlamış oluruz . Herkes Katılırsa Sevinirim. Konuyuda yorumlarsanız üstte kalır ve birçok arkadaşımız ankate katılır.
  • 18-04-2013, 03:00:44
    #2
    Hocam link almadan önce düştü desem içine su serpilecek biliyorum. Ama bende her ikiside oldu. toplamda 4 tane genel bloğum var özgün içerik girilen 2 tanesine link aldım diğer ikisine ise hiçbir işlem yapmadım. Sonuç nemi peki? Hepsi düştü hocam 15k lardan 8k gibi değerlere indiim. Bu tabi en iyi hali 10k dan 2 k ya düşen de var :S Ne diim hocam gece gözüme uyku girmiyor desem yeri var. Bu saatte 3k olan hit 300 tekil olunca insan uyuyamıyor. Link almaya devammı etsem yoksa durup beklesemmi bilemedim çünkü link aldıklarımda düştü almadıklarımda. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

    Bu arada bu durum sadece benim için geçerli değil. MSN listemde ekli olan 10 kişiden 8'i %50 düşüş olduğunu söylüyor. Sanırım bu durum sadece benim çevremde var. Eğer herkeste böyle bir düşüş olsaydı forum mesaj yağmuru alırdı diye düşünüyorum.
  • 18-04-2013, 03:07:16
    #3
    hocam ben düzenli olarak link alıyorum, ancak bu dalgalanma beni durduramaz, çünkü ben paylaşım olarak değerlendirdiğim için bir nevi google'a -ben değil; zararlıysa anti-seo/ya da kullanıcı tavsiyesidir- mazeretlerini kendi içimde düşünüyorum
    Daha öncelerde hep bu dalgalanmalardan daha iyi sıralamayla döndüm ama bu seferki hem daha uzun sürdü, hem de ciddi manada canımı sıktı.
  • 18-04-2013, 03:11:12
    #4
    Yani link almaya devammı etmek lazım hocam?
  • 18-04-2013, 03:22:10
    #5
    Ya beyler ne zaman bitecek bu lanet olası kabus :S
  • 18-04-2013, 03:27:46
    #6
    İçeriğin aranma hacmi ve refreshi yüksek ana kelimelere alınan text linkler inanılmaz zararlu su an ama bu neredeyse her ay değişiyor bu ay zararlı iken önümüzdeki ay faydalı oluyor.

    Öneri ise periyodik bir sekilde ana kelimeye eş kelimelere link almak ve bunu yaparken alt sayflarıda aynı sekilde aynı oranda olmasada yakın bir sekilde kasmak.
  • 18-04-2013, 04:01:13
    #7
    evet dalgalanma var sürekli benim site yer değiştiriyo fakat yakın aralıklarda mesela 10. sıradayken 15 e düşüyor ani değişimler yani ilk sayfa ile 2 .ci sayfa arasında sürekli yer değiştiriyor uzun zamandır böle gerçek yerine gelmesini bekliyorum dalgalanma ne zaman biter bilemem. ama sürekli genel olarak hitlerimde artış söz konusu
  • 18-04-2013, 07:36:27
    #8
    hocam benim kast ettiğim dalgalanmada 3-5 sırayı kast etmiyorum ben, 3-4 sayfalık dalgalanmaları kast ediyorum. dediğim gibi, bu seferki ciddi manada can sıkıntısı yarattı bende.
  • 18-04-2013, 09:25:35
    #9
    Keşke bende de 3-5 sıra yer değiştirseydi ağzımı açarsam nağmerdim o zaman blazeirs hocam bendeki durumda 3-5 sayfa oynama. Artı yeni girdiğim konulara yer verilmemesi ayrı bir can sıkıcı durum.