Arkadaşlar sizlere kendiminde uzun süre kullandığı bir servisin artık hit kazandırdığını yazmak istiyorum. Daha önceden ücretli Organik hit satan organikhit.com sitesi artık gösterim ile de hit kazandırmaya başladı.
Hitlerin tamamı sizin seçtiğiniz kelimelerden geliyor.
Hitlerin tamamı türkiye kaynaklı
Alexa booster özelliği ile sıralamada yükseliyorsunuz.
Örnek vermek gerekirse ben bu hizmeti 3 ay ücretli kullandım. Alexa değerim o zaman 1,007,462 iken şuan 330 binlere kadar yükseldi.
Hitleri direkte alabiliyorsunuz yani kelime bazlı hit değilde direk hitte seçebiliyorsunuz yada karma seçebiliyorsunuz. Organik hit seçerken yazacağınız kelimenin ilk 6 sayfada olmasına dikkat edin. Ayrıca çıkmayan hitleriniz olursa rapor sayfasından hata olarak kayıt ediyor.
Refli Üyelik için:
http://www.organikhit.com/site/register.php?ref=1630
Refsiz Üyelik için:
http://www.organikhit.com/site/index.php#
Yapmanız gereken önce üye olacaksınız. Sonra aşağıdaki sayfadan gerekli programı indirip bilgisayarınıza yada VPS nize kuracaksınız. Kazandığınız hitleri sitedeki hesabınızdaki web sitesi hesabınıza yükleyerek hit kazanıyorsunuz.
http://www.organikhit.com/clientdownload/
Ücretsiz %100 Yerli Organik Hit - Alexa'yı da Yükseltiyor
3
●1.010
- 15-04-2013, 19:04:42
- 15-04-2013, 20:09:05Üyeliği durdurulduDenendi ancak bir verim alınmadı kendim denemedim fakat deneyen bir arkadaşım olmuştu.