Anadolu veterinerlik bergama
adli işletmem her şeyi doğru olduğu halde spama düşdü.itiraz ettim cevap yine red geldi. Neden olarak aldadici içerik ve davraniş diyor. Yardimci olabilecek varmi ?
herhangi aldatıcı ıcerıkde yok
Gercek işletmem spama düşdü
5
●182
- 29-05-2024, 03:12:51@derya; bizler size yazdığımızda spama düşmüş haritayla alakalı işlem yapmadığınızı belirtiyorsunuz ama burada yorumunuz var anlamadım?
- 29-05-2024, 03:13:07@derya; bizler size yazdığımızda spama düşmüş haritayla alakalı işlem yapmadığınızı belirtiyorsunuz ama burada yorumunuz var anlamadım?
- 29-05-2024, 08:59:00Merhaba iyi çalışmalar size açık olarak askıdan kurtarma çalışması yapmadığımızı yazmışız zaten gayet açık ve anlaşılır şekilde bence anlaşılmayan bir nokta olmaması gerekir. Sağlıkla kalın 👍dgsosyalmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-05-2024, 18:24:04@derya; bizim haritamız spam harita değildi. Haritamız gerçekti konuyu açan beyefendi ile yine aynı problemi yaşıyorduk itiraz etmiştik red gelmişti ikinci kez düzelttik çok şükür bizde bu konuda yardım almak istemiştik aslında sizden. Aynı problemdi anlaşamamışız demekki.




