Google bin aramadan 15 dolar kazanıyor
22
●2.529
- 06-11-2012, 23:52:37Windows Phone işletim sistemi windows kalitesini sunarsa orada hem googleun hemde ios işletim sisteminin pazar payını 5 sene içerisinde eritip %50yi ele alır.YaPRaQQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer Google varken ve son 9 yıldır herkes istisnasız diğerleri yerine google'u kullanıyorken nasıl yandexe felan lap diye geçmiyorsa, alışkanlıklarını terketmiyorsa yıllardır windows kullanan birisi aynı kullanım düzenini telefonlarda ve padlerde gördüğünde emin ol onu tercih edecektir. - 07-11-2012, 11:58:53YaPRaQQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyada telefon kullanan sayısı daha yeni 1 milyarları geçti. Bunların tamamı akıllı telefon değil. Tam hatırlamıyorum ama henüz %50 oranına ulaşmadı akıllı telefon oranı. Ama bilgisayar kullanan kişi sayısı çok daha fazla. Demek istediğim diğerleri henüz ios-android falan kullanmadılar ama windows kullandılar. Bu yüzden onlarda akıllı telefonlara geçince olay çok daha değişecek. Yani henüz akıllı telefon kullanmayanların oranı ve bunlarında %90 oranında hali hazırda windows kullanan kişiler olduğunu baz alırsak ve bundan sonrada piyasaya yeni girecek genç nesilde dahil hepsi ilk windows phone 8 ile tanışacaklar ve bu oran inan hem ios hemde androidin 4 katı bir oran. Eğer bu pastayı iyi kaparsa işte diğerlerine böyle bir üstünlük kurabilir.
Microsoft tüm dünyada özellikle okullarla yıllardır çok sıkı çalışan bir kurum. Onlara ücretsiz veya çok düşük fiyatlara microsoft işletim sistemi office programı vs. gibi çeşitli programlar veriyor. O yüzden yeni nesillede ilk tanışan o olacak.