• 11-11-2010, 10:51:30
    #1
    GOOGLE, MÜKEMMEL BİR PROMOSYON TEKNİĞİ BULMUŞA BENZİYOR!



    Teknolojik videolarının sıkıcı olduğunun farkına varan Google, daha eğlenceli şekilde ürünlerini tanıtmaya çalışıyor. Bunun için de internet kullanıcıları hedef alan Google, kullanıcıların Google ürünlerini tanıtmasını istiyor.



    ÜNLÜ OLMAK İÇİN YAPILAN BİR ÇOK YARIŞMA PROGRAMINA BENZEYEN "SLAM", YENİ ŞOVMENLERİNİ BEKLİYOR!

    Google ürünlerinden birisini tanıttığınız videonuzu Youtube'a ekledikten sonra Google Slam adresinden videonuzu ön eleme için gönderebiliyorsunuz.

    Finale kalan yaratıcı videolar her hafta bu sayfada tüm dünyadan kullanıcıların oylarıyla yarıştırılacak. Eğlenceli ve yaratıcı bir promosyon.

    Daha yeni olduğu ve çoğu kişi tarafından duyulmadığı için şansınız daha çok

    Ama gerçekten çok yaratıcı videolar gönderiliyor. Örneğin ilk haftanın 1.'si Rushmore dağını taklit eden bir grup genç. Yüzlerini kaya rengine boyayarak takındıkları Rushmore manzarasının Android'li bir telefonun "Konum hatırlama" özelliği ile Rushmore dağı olarak algılanmasını konu alan yaratıcı bir çalışma yapmışlar. (Videolarını http://www.demoslam.com/#/champs/2/rushmore adresinden izleyebilirsiniz.)
  • 11-11-2010, 18:00:21
    #2
    Güzel birşey
  • 11-11-2010, 18:06:03
    #3
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    İlginç
  • 11-11-2010, 18:39:49
    #4
    Kusura bakmayın ama enayilik bu, adamlar resmen " gelin kerizler bana haklarını devredeceğiniz güzel bir reklam yapında ben onu yayınlayayım" diyor. Hemde bedavaya

    Bu Turkcell in saf milletimizi kandırıpda reklam çektirtmesi gibi, sadece işi biraz daha profesyonel yapmışlar okadar.
  • 16-11-2010, 22:02:06
    #5
    ayazturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kusura bakmayın ama enayilik bu, adamlar resmen " gelin kerizler bana haklarını devredeceğiniz güzel bir reklam yapında ben onu yayınlayayım" diyor. Hemde bedavaya

    Bu Turkcell in saf milletimizi kandırıpda reklam çektirtmesi gibi, sadece işi biraz daha profesyonel yapmışlar okadar.
    Yanılıyorsun. Bunun gibi youtube star'ları var. Yapabiliyorsan sende yap adını duyur google seni'de baş tacı yapsın. Bu dünyada iz bırakmak istiyorsan güzel bir şirket google.
  • 16-11-2010, 22:20:57
    #6
    Akıllıca bir iş.
  • 16-11-2010, 22:27:54
    #7
    Enki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yanılıyorsun. Bunun gibi youtube star'ları var. Yapabiliyorsan sende yap adını duyur google seni'de baş tacı yapsın. Bu dünyada iz bırakmak istiyorsan güzel bir şirket google.
    O senin görüşün dostum, ben kendi fikrimi beyan ettim. Bana faydası olmayan bi işse ne diye uğraşayım, sadece googlea yaranmakmı amac, cokda umrumda değil açıkcası.
    Youtubeda google için yapacağın bir şey hit yapsa ne olacakki ?
    Adanalı Ronaldoda hit yaptı, facebooktada meşhur oldu, filiz sevişelimmide efsane oldu. Yada youtubeda izlenme rekorları kıran küçük çocuklar, bebekler, yada ankaralı apaçiler vb. eğer bu senin için iz bırakmaksa ne ala senin için

    Burda google beni baş tacı yapmayacak, videoyu yüklemeden önce sözleşme şartlarında "yüklenen videonun kazanması halinde tüm telif haklarını googlea devretmeyi kabul etmiş sayılırsınız" gibi ifadeler kesinlikle yer alıyordur
  • 17-11-2010, 13:14:24
    #8
    Üyeliği durduruldu
    http://www.demoslam.com/#/champs/2/rushmore

    harika !