• 14-07-2010, 13:24:12
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sayısız Google projesi içerisinde sessiz sedasız varlığını sürdüren proje elden geçirildi...

    Facebook dünya çapında en büyük sosyal ağ olsa da Google'ın Orkut ağı da sessiz sedasız varlığını sürdürüyor.

    Son zamanlardada kullanıcıların şikayetçi olduğu program hataları için özür dileyen Google, Orkut'u elden geçirerek bu sorunları giderdiğini açıkladı.

    Açık kaynak kodlu olan Orkut projesinin sık sık geliştirildiğini ve değiştiğini vurgulayan Google, bu çalışmalar sırasında kazayla kullanıcı uygulama tercihlerinin bozulduğunu belirtti. Bu yüzden durum güncellemeleri bir süre görünmedi ama sorun sonunda giderildi.

    Uzun vadede Google'ın Orkut dışında planları olduğu yönünde spekülasyonlar olmasına karşın, Google Orkut'u boşlamadığını da göstermiş oldu.

    Not: Konuyu arkadaşlarımızdan birisi açmıştı, silindiği için tekrar açtım.

    Chip Türkiye
  • 14-07-2010, 14:11:23
    #2
    bu google'a bağlı olan orkut.com un bir Türke ait olduğunu duymuştum. orkut.comun sahibinin düğününün olduğu ve google yöneticilerininde bu düğünde bulunduğu zamanında televizyonlarada çıkmıştı hatta.(tabi yanlış hatırlamıyorsam) duyumlarım arasında dünyanın en büyük 11.ci websitesi olduğuda yazıyordu, tabi facebook yayılmadan önce. şimdiki durum nedir bilmiyorum.
    edit: biraz bakındım şunu buldum
  • 14-07-2010, 14:12:42
    #3
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.6⚡
    Millet facebooktan bıkacak, araya alternatifler gelecek. Orkut yada başka bir site olacak bu. Ben Facebookun uzun süre kalıcı olacağına inanmayanlardanım..
  • 14-07-2010, 14:15:57
    #4
    aynı şekilde bende öyle düşünüyorum. tabi sıradaki alternatifin bir Türk sitesinin olmasını istiyorum. bu orkut olur başkası olur, ama Türk sitesi olsun.
  • 14-07-2010, 14:38:57
    #5
    orkutu hindistanlılar yaygın olarak kullanıyordu önceden şimdi bilmiyorum.
  • 22-07-2010, 18:19:01
    #6
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Orkutu en çok brezilyalılar kullanıyor. Nedenini de anlayabilmiş değilim.
  • 22-07-2010, 20:58:52
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Google Metaweb'i sosyal ağ için aldı diye biliyorum

    google daha iyi bir sosyal ağ ile gelecek sanırım
  • 22-07-2010, 21:23:16
    #8
    Bir e-mail ile bu kadar ünlü olan bir ağ diye hatırlıyorum Orkut'u.