Dikkat: Sahte Google tehlike saçıyor!
38
●4.793
- 04-05-2010, 07:19:45Haberi ben yazdım. Siber saldırı ile ilgili düzenli raporlar yayımlarım. Google.com üzerinden qooglee.com yazarsanız önbellekten siteyi görebilirsiniz. Haber başarılı çıktı ve site sonlandırıldı.Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-05-2010, 08:12:15Misafirmerhabalar.
site adresi:http://www.qooglee.com/
adtech reklamını kullanıyorlar kesin burdadır sahibleride
- 04-05-2010, 21:03:33Benim de ilgimi çekti. Groggle'a dava açmasını biliyor ama qooglee.com'a dava açmıyor. Şu Google'a akıl sır erdirmek zor doğrusu...MuGi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-05-2010, 22:43:53Üyeliği durdurulduŞaka maka bir yana http://www.qooglee.com/sonuc.asp?q=r...Ara&hl=tr&sa=2 aramaları nereden çekiyor :S
qooglee.com
- 1. dizifilmyeri.com
- 2. filmseyret.gen.tr
- 3. qooglee.com
- 4. search1001.com
- 06-05-2010, 07:44:02Siteyi şikayet etmek için;
1. Firefox Yardım Sahtekarlığı Bildir;
2. Google şikayet formunu doldurun;
http://www.google.com/support/contac...le_legal&hl=tr