• 11-02-2010, 17:10:51
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Google'ın Street View özelliği şüphesiz ki birçoğumuza, gidemediğimiz yerleri görme fırsatını verdi. Şimdi de Google, bu özelliğini kullanarak bize, Kış Olimpiyatları'na gitme imkanını tanıyor.

    Gerek Google Earth ile olsun gerekse de Google Maps ile olsun, tüm dünyayı bize tanıma imkanı sunan teknoloji devi Google, geçtiğimiz senelerde Street View adlı bir özelliği hayata geçirmişti. Street View sayesinde haritadaki belli yerleri sokak sokak gezme imkanına erişmiştik.
    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Google Street View özelliğini Kış Olimpiyatları ile entegre ediyor ve Kış Olimpiyatları'na evimizden katılma imkanı sunuyor.



    Olimpiyatlar Evimizde!
    Olimpiyatların yapılacağı belli yerleri Street View özelliğiyle donatan Google, bu sayede adım adım yarışma olanağını da kullanıcıya sunuyor.
    Google'ın, resmi sayfasında yer alan etkinlik sayfasında, serbest kayma, buz hokeyi, Curling gibi oyunları siz de oynayabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.
    :: Street View özelliğini başarılı buluyor musunuz?
  • 11-02-2010, 17:13:36
    #2
    Google bu yapar
  • 11-02-2010, 17:14:06
    #3
    Çok güzel olur.

    Google işini bilir.