• 07-08-2008, 21:33:22
    #1
    Arkadaşlar merak ettim google.com.tr kaç senelik bir domain diye girdim araştırdım
    Google.com.tr - Google

    Karşıma şu bilgiler cıktı..

    ** Registrant:
    Google Inc.
    2400 E. Bayshore Pkwy Mountain View CA 94043

    Out of Turkey,
    United States of America

    + 901-650-3300100-
    + 901-650-6188571


    ve ödeme sorumlusu ve teknik sorumlu olarak da Beril Teknoloji gözüküyor...(Yonlendir.com un sahipleri)

    ** Technical Contact:
    Nick Handle : btl1-metu
    Person : BERÝL TEKNOLOJÝ LTD. ÞTÝ. Temsilcisi
    Organization Name : BERÝL TEKNOLOJÝ LTD. ÞTÝ.
    Address : Ceyhun Atuf Kansu Cad. Bayraktar Ýþ Merkezi
    No:114 G-4 Balgat
    Ankara,06000
    Türkiye
    Phone : + 90-312-4733035-
    Fax : + 90-312-4733039

    ** Billing Contact:
    Nick Handle : btl1-metu
    Person : BERÝL TEKNOLOJÝ LTD. ÞTÝ. Temsilcisi
    Organization Name : BERÝL TEKNOLOJÝ LTD. ÞTÝ.
    Address : Ceyhun Atuf Kansu Cad. Bayraktar Ýþ Merkezi
    No:114 G-4 Balgat
    Ankara,06000
    Türkiye
    Phone : + 90-312-4733035-
    Fax : + 90-312-4733039


    Acaba GOOGLE Türkiye ile Beril Teknoloji arasındaki ilişki nedir..??
    BerilTech Google Türkiye temsilcisi mi ??
    Cevaplarınızı bekliyorum
  • 07-08-2008, 21:50:37
    #2
    Whois'e gore oyle gozukuyor. .tr alan adlarını belge gostermeden vermediklerine gore. bu adamların google ile bir iliskisi oldugu ortada..
  • 07-08-2008, 21:54:30
    #3
    hun
    Üyeliği durduruldu
    Google türkiye temsilcisi beril teknolojidir. Ofisleri bilkent plazada idi ama taşınmışlar sanırım...
  • 07-08-2008, 23:06:01
    #4
    hun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google türkiye temsilcisi beril teknolojidir. Ofisleri bilkent plazada idi ama taşınmışlar sanırım...
    Turkey Office
    Google Advertising and Marketing Ltd Sti
    Beybi Giz Plaza
    Ayazaga Mahallesi
    Meydan Sokak No. 27
    Maslak-Istanbul 34396

    googleın sitesinde adres bu olarak gözüküyor..Berilteknolojinin sitesindeki adreste odtu teknokenti
  • 22-05-2009, 14:00:39
    #5
    hadifilmizle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Acaba GOOGLE Türkiye ile Beril Teknoloji arasındaki ilişki nedir..??
    BerilTech Google Türkiye temsilcisi mi ??
    Cevaplarınızı bekliyorum
    hatalı bir mantık. Aşağıdaki whois sonucunda asıl ilişki kurulması gereken şirketler şunlar olmalı MarkMonitor Inc. - Google Inc.
    MarkMonitor Inc.; Google Inc. ve birçok uluslararası firmaya domain agent (sanırım alan adı ajansı denebilir) hizmeti vermektedir. İşlem hareketi düşük ve formalitesi fazla olan yerlerde ise yerel firmalar ile çalışmaktadır. Türkiyede de Beril Teknoloji ile çalışmaktadır.
    ** Registrant:
    Google Inc.
    2400 E. Bayshore Pkwy Mountain View CA 94043
    Out of Turkey,
    United States of America
    + 901-650-3300100-
    + 901-650-6188571
    ** Administrative Contact:
    NIC Handle : mi154-metu
    Organization Name : MarkMonitor, Inc
    Address : Hidden upon user request
    Phone : Hidden upon user request
    Fax : Hidden upon user request
    Ayrıca sizin kurduğunuz mantığa göre size 500 den fazla domain söyleyebilirim. Birkaç tanesini saymak gerekirse;
    Yahoo.com.tr - Yahoo
    Paypal.com.tr - PayPal
    Nokia.com.tr - Nokia
    Amd.com.tr - Amd
  • 25-05-2014, 13:48:57
    #6
    bende şimdi fark ettim peki beril teknoloji bu işten ne kadar kazanıyordur tahminler ?