Merhaba Arkadaşlar günlük düzenli olarak 60 100 tl arası adwords cıkıyoruz ve tıklamalar oldugu halde dönüşlerimiz çok az oluyor ve sanırım karsı rakiplerimiz reklamlarımıza tıklayıp duruyor diye düşündük fakat engel olucak birşey yapamıyoruz.
Ve reklam tbm'yi 0,52 TL ye kadar cıkarttık bu maliyeti nasıl düşürebiliriz bilgi arkadaşların yardımlarını veya sunu sunu yaparım şu kadar ücret isterim diyenler iletişime geçebilir.
Adwords Yardım
5
●566
- 07-08-2012, 11:48:22Üyeliği durduruldu
- 07-08-2012, 11:53:07https://support.google.com/adwords/b...tr&answer=6422
burdan başlayıp. gerekli linklere tıklayarak inceleyin hocam. faydasını göreceksiniz. - 07-08-2012, 13:37:47Eğer dönüşünüz olmuyorsa tbmyi sürekli yükseltmenizin bir anlamı yok.
En üst sıralarda çıkamıyorsanız (solda ilk 3), dönüşlerinizin düşük olması muhtemel. Fakat üst sıralarda çıkıp dönüş oranınız düşük ise, web sitenizi incelemeli ve eksiklerini gidermelisiniz.
Ayırca bu dönemde genel olarak bir çok sektörde dönüş oranları düşük. Bunuda not olarak ekleyeyim. - 07-08-2012, 13:48:35Üyeliği durduruldutbm yi yüksek tutup devamlı ilk sıralarda cıkartıyoruz kelimelerimizde ve günlük tıklama basına gıderımız 10tl yı buluyor yanı cıddı bır rakam bu e-ticaret sitesi oldugu ıcın rakıplerımızın reklamlarımıza tıklamasından supelenıyoruz ama bunada bır onlem veya çare bulamadıkSanalKarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-08-2012, 14:08:35Web sitenizi ve örnek 3-4 kelimenizi gönderirseniz inceleyelim.Gitbasimdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle