• 18-02-2010, 01:05:53
    #1
    Arkdaşlar, kendime şahsi gmail hesabımdan ulaştığım bir adwords hesabım var fakat Müşterilerim için: "Adwords Müşteri Merkezi (MM) Hesabı" açmak istiyorum

    Malum "Ücretsiz deneme" kuponları için gerekli imiş


    fakat bu noktada yardımınızı rica ederim.
    saygılar sevgiler
  • 18-02-2010, 15:38:38
    #2
    Eğer kalifiye bireyseniz bu dediğiniz mümkündür. Fakat değilseniz, MM hesabı açar açmaz Deneme kuponuna sahip olma hakkı kazanmıyorsunuz malesef.
  • 19-02-2010, 00:12:30
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    klorock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer kalifiye bireyseniz bu dediğiniz mümkündür. Fakat değilseniz, MM hesabı açar açmaz Deneme kuponuna sahip olma hakkı kazanmıyorsunuz malesef.
    Evet, aslında Google' ın sölediğine göre bu böyle işliyor ancak çoğunlukla da kalifiye olmasanız dahi hesabı açtıktan bir müddet sonra kupon gönderimi yapılabiliyor.
  • 19-02-2010, 00:46:58
    #4
    MM kuponlar için gerekli değil, kuponlar için "internet reklamcılığı" nı deneyebilirsiniz, her üye olana bir süre sonra 20 kupon veriyorlar sanırım.