Google ADS Dönüşüm Kurma ve Destek
Herkese Merhabalar,
Öncelikle kuralları okumadan bu paylaşımı yapıyorum eğer herhangi bir sorun teşkil ediyorsa moderatörlerin anlayışını rica eder istedikleri kurallara göre ve ölçülere göre tekrar oluşturabilirim.
Ben ADS işlemlerinde yeni değilim ama bilgim hem oturmamış bir temel üzerine kurulu hemde yaklaşık 3 sene önce ki bilgilerdir.
Bu konuyu açmamım amacı zaman kazanmak istiyorum.
Bana yardımcı olacak arkadaşlardan tek isteğim temel bilgilerin sağlam detaylarla öğrenmek istiyorum.
Örneğin,
- Her reklam çıkmak istediğimde google takibi için kullanılan site etiketini her seferinde değiştirmem gerekir mi ya da mümkünse değiştirmeden Google Tag Manager ile nasıl sabit bir ortam kurabilirim.
- Dönüşüm işlemlerinin kusursuz kurulum yapılıp takip edilebilmesi için yapılması gerekenler nelerdir?
Gibi sorularıma hem cevap verip hemde eğitici bir şekilde destek verecek arkadaşlara veya uygun bir ücret durumunda destek verecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Ücretli destek verecek arkadaşlarım kalın harflerle belirttiğim gibi benim amacım zaman kazanmak tek tek araştırıp 1 ayda öğreneceğim bilgileri bana 1 günde öğretebileceğinize inanmıyorsanız lütfen destek amaçlı hap bilginizi yazın geçin.
Çünkü benim kaybedecek vaktim yok bu işin en temelini en sağlam bilgilerle en hızlı bir biçimde öğrenmem lazım.
Öğretecek arkadaşlardan bir ricam işin en temelinden göstermesi için sıfırdan ads hesabı kurulması ve dikkat edilmesi gereken hususslarıda anlatmasını isteyeceğim ilk şeydir.
Herkesin eline emeğine bilgisine sağlık arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.