Merhabalar,
Başlığa ücretli yazdım fakat ücretsiz yardım etmek isteyenler olursa da amenna. Marka bir ürün satışı yaptığımız internet sitemiz mevcut. Fakat reklamlar onaylanıyor ve şöyle bir uyarı veriyor: "Reklamlarınız kısıtlamaya tabi ürün veya hizmetlerle ilgili. Reklamlarınızın yayınlanmaya başlaması için özel bir onay almak üzere başvuruda bulunmanız gerekir."
Ürün orijinal ve Türkiye distribütöründen de satıcı belgesini aldım bugün. Fakat bu belgeyi nereye yüklemem lazım, Google'a nasıl bildirmem lazım bir türlü bulamadım.
Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
Şimdiden teşekkür ederim,
gribey.
Google ADS Markalı Reklamlar Hk. (Ücretli Destek Arıyorum)
4
●150
- 21-07-2025, 18:27:16
- 21-07-2025, 21:37:15https://support.google.com/adspolicy..._certificationgribey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradaki ekrandan başvurunuzu yollayın elinizdeki evraklarla birlikte, sonrasında yetkili temsilci sizinle irtibata geçecektir. Ortalama 72 saatte sonuçlanmış oluyor. Başvurunuz resmi belgeler onayı ile olmuyorsa bile temsilci sizi yönlendirecektir. Ekstra birilerine ödeme yapmanıza gerek yok.
