• 27-04-2025, 22:24:04
    #10
    Hocam bu şekilde engelellemek istemediklerinizide engellersiniz bunun yerine header üzerinden eksiksiz bir denetim yapmayı deneyin.
  • 27-04-2025, 22:24:25
    #11
    s3k0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok basit hocam işlemin gizliliği için bu yöntemi herkese açıklayamıyorum fakat %98 oranında gelecek tüm saldırıları engelleyebileceğimi garanti ederim.
    Farklı yöntem vardır elbet ama bu dediğin EN TR nin çalışacağından şüpheliyim açıkcası.Ayrıca Turizm tarzı müşterileri olan firmalar için kesinlikle uygulanmaması gereken durum gibi duruyor.
  • 27-04-2025, 22:25:38
    #12
    Aden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Farklı yöntem vardır elbet ama bu dediğin EN TR nin çalışacağından şüpheliyim açıkcası.Ayrıca Turizm tarzı müşterileri olan firmalar için kesinlikle uygulanmaması gereken durum gibi duruyor.
    Turizm ile uğraşan arkadaşlar var ise EN-TR fonksiyonuna gerek kalmadan botları engelleyen bir otomasyonumda mevcut, reklamı da açabilirim python gibi dillerde yapılan botları da engelleyebileceğini garanti ediyorum.
  • 27-04-2025, 22:42:07
    #13
    Ben sadece tr de hizmet veriyorum cloudflare var ve yurtdışı tüm botları (google bot hariç) engellemiş durumdayım, şimdi sayfa görüntüleme sayfa yükleme dönüşümünü oluşturdum, bu dönüşüm dışındakileri geçersiz tıklama say mı demem gerekiyor ?
  • 27-04-2025, 22:46:01
    #14
    Zirconium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben sadece tr de hizmet veriyorum cloudflare var ve yurtdışı tüm botları (google bot hariç) engellemiş durumdayım, şimdi sayfa görüntüleme sayfa yükleme dönüşümünü oluşturdum, bu dönüşüm dışındakileri geçersiz tıklama say mı demem gerekiyor ?
    Size verilen dönüşüm kodunu sitenize ekledikten sonra etkin olup olmadığını kontrol edin. Etkin olduktan sonra sayfanıza giren botlar dönüşüm işlemindeki görevi yapamayacaktır.
    Bu nedenle google'a reklamınızda dönüşüm işleminini tamamlamış müşterilere tıklama ücreti ödemiş olacaksınız.
  • 27-04-2025, 23:13:41
    #15
    Ben cf kullandığıma göre şu kodu mu yerleştirmeliyim ?

    
    <?php
    if (isset($_SERVER['HTTP_CF_CONNECTING_IP'])) {
        $ip = $_SERVER['HTTP_CF_CONNECTING_IP'];
    } else {
        $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    }
    
    
    if (strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'Googlebot') === false || !in_array($ip, $googlebotIps)) {
        header("HTTP/1.0 403 Forbidden");
        echo "Bu sayfaya sadece Googlebot erişebilir.";
        exit;
    }
    
    // Eğer her şey yolundaysa, devam et
    echo "Sayfaya başarıyla erişildi!";
    ?>
  • 27-04-2025, 23:54:15
    #16
    konu takip deniyip işe yarayan oldu mu arkadaşlar ? çok önemli bir gelişme bu
  • 28-04-2025, 00:25:24
    #17
    bu yöntem işe yaramaz boşuna uğraşmayın sen kendi sunucun tarafında gelen ziyaretçiyi redirect ediyorsun yada blockluyorsun önemli olan sitene google sonuçlarında sitene tıklama esnasında google'un yönlendirme mekanizmasıyla alakalı bu durum googlela listelendiğinde tıklama alındığında google onu tıklama olarak sayacaktır tıklama sonrasında isterse senin sunucun 404 olsun farketmez google sana o ziyaretçiyi göndermiş oluyor senin sunucun yanıt vermiyorsa google'un yapabileceği bişey yok kendi sunucun üzerinden yönlendirme durumlarındada aynıdır. Engelleme yöntemleri sadece adwords paneli üzerinde konum - ip - kampanya duraklatma gibi reklamın hacmini daraltmak ve saldırıları kısmen manipüle edebilmenden başka çare yoktur boşuna kendi sunucunda ayarlar yapma sadece kendi sunucun üzerinde illegal tıklamalar ve olağan dışı fazla trafiği tespit edip kendine bildiri sistemi gibi bişey yapabilirsin bilginize.
  • 28-04-2025, 01:20:42
    #18
    tarayıcı dili tr, üstüne gmaile giriş yapmış, parmak izi sağlam. bide reklama girip siteni gezmiş. hemde tertemiz ipyle. bu clicki nasıl engelleyeceksin? buınların sonu yok ki