Bir firmamız var reklamlarını kendileri takip ediyor.
Hesabın kurulduğu 2 ay içinde ortalama olarak 4 bin tıklama almışlar. Ama allah için doğru düzgün bir arama yok. Defalarca reklama tıklayıp test ettik aramaya geçiyor. Telefon da çalıyor. Ama ne hikmetse reklam tıklamaları aramaya geçmemiş siteye giriş var ama dönüş yok. Analitikten bunu görüyoruz.
Geçersiz tıklama itirazı yaptık Google dönüş yapmış 9$ lütfetmişler ama geçersiz tıklama yok diyor.
Biz ek olarak ne yapmalıyız Firmaya nasıl yardımcı olabiliriz. ADS 'ye çok fazla hakim değilim.
2 ayda ortalama 4 bin tıklama ama SIFIR dönüş
13
●448
- 14-03-2025, 00:43:26Bizim bu sorun yeni açılan hesabın dışında 2012 den beri kullandıkları diğer firma için verilen hesaplarda da var. Orada bu kadar gösterim yok ama dönüş orada da yok.
Günlük bütçe 1000 TL buna rağmen sıfır dönüş. Reklam sadece Ankara içine ayarlı 80 il enmgellenmiş durumda Son 2 aydır bütçeler çöpe gitti. - 14-03-2025, 00:43:32Aranma hacmi düşük kelimeleri çıkartarak, aranma hacmi en yüksek kelimelerine yönelik tam eşleme ile reklam verebilirsiniz.
- 14-03-2025, 00:46:05Arama ağı iş ortakları bile kapalıroxside adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadığımız sorun tıklamanın bu kadar çok olması değil. (Önceki aylarda ve yıllarda günlük 30-40 tıklama alıyordu bu reklam) Bu kadar tıklamadan sonra arama olmaması.Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 14-03-2025, 01:00:34Birisi vinç kiralama diğeri temizlikMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-03-2025, 01:01:40Göreceli bir konu. Sektöre bağlı. Tasarım hoş gelmiyor olabilir, açık fiyat ekliyse fiyat yüksek geliyor olabilir, araştırmaya yönelik bir sektör olabilir insanlar hemen iletişime geçmeyebilir vesaireberdos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey yerli yerindeyse firma için en doğrusu reklamsız üst sıralarda olma girişimi olmalı. Yani SEOya da yönelebilirler.
